Test: odhadněte, které z těchto 4 dětí je holka

Můžete odhadnout pohlaví dítěte podle tváři? Dokonce i pediatři odhadují pohlaví dítěte tím, že se na něj dívají, pouze v 60 % případů. Kdo ví, snad pro vás, tento nebude složité. Zkusíme to?

Zdroj: ololo.tv

Dítě №1

Zdroj: ololo.tv

Pokud jste si vybrali dítě č. 1, znamená že jste racionální člověk, který vždy zůstává věrný svým zásadám a nikdy neporušuje pravidla. Vždy se snažíte najít jediné správné řešení problému, abyste se cítili dobře. Nemáte rádi konflikty a často dáváte přednost jiným zájmům než svým.

Raději se vyhnete konfliktům a často dáváte zájmy ostatních nad své vlastní, i když někdy si to nezaslouží váš čas a úsilí. Vždy se snažíte spoléhat na svou vlastní moudrost, abyste učinili důležité rozhodnutí.

Je čas se přestat tolik starat o ostatní a soustředit se na sobě a na to, co se ve vašem životě děje. Neodkládejte štěstí, buďte šťastní dnes.

Dítě №2

Zdroj: ololo.tv

Pokud jste si vybrali toto dítě, znamená že máte velmi kreativní myšlení! Vždy máte zajímavé nápady, které vám vždy pomohou vytvořit úžasné věci. Jste aktivní a nikdy vám neunikne příležitost naučit se něco nového. Nebojíte se změny, protože si myslíte, že se všechno děje k lepšímu. Žijete každý den jako poslední.

Existují lidé, kteří chtějí být s vámi kvůli sobeckým cílům, ale neměli byste ignorovat ty, kteří by vás chtěli lépe poznat. Jen dejte jim šanci. Čas dá vše na své místo a brzy pochopíte, zda tuto konkrétní osobu ve svém životě potřebujete, nebo ne.

A gratuluji! To je holka!

Dítě №3

Zdroj: ololo.tv

Pokud jste si vybrali toto dítě, pravděpodobně jste velmi společenská osoba. Vaše charisma vám pomůže shodovat se s kýmkoli, ale skutečným pokladem pro vás je čas, který strávíte s přáteli. Milujete dobrodružství a adrenalin. Někdy chováte se impulzivně, ale je to pouze proto, že si myslíte, že „kdo neriskuje, nepije šampaňské“.

Pamatujte, že kolem vás je mnoho dobrých lidí. Mějte na paměti, že to může ublížit někomu, kdo se o vás opravdu stará.

 

Dítě №4

Zdroj: ololo.tv

Pokud jste si vybrali toto dítě, to hodně říká o vaší osobnosti. Pro vás existují pouze 2 názory – vaše a špatné.

Můžete snadně se přizpůsobit novým okolnostem. Je dobré, že jste plné kreativních nápadů, ale pokud jste vedoucí týmu, nezapomeňte zvážit názory ostatních.

Pokud chcete udržet dobré lidi kolem vás, musíte se naučit je slyšet. Lidé kolem vás se také chtějí cítit, že jsou pro vás důležité. Díky vaší schopnosti poslouchat názory jiných lidí se z vás stane nejlepší vůdce.

Dokážete uhodnout, na jaké fotce je holka?

Share