“Je to nejlepší dárek k narozeninám”: Jiřina Bohdalová dostane k devadesátce dva kluky

Známá česká herečka Jiřina Bohdalová letos bude mít 90. narozeniny. Po koronavirové krize vystupuje v Hudebním divadle Karlín, místo ohromné O2 arény, ale není to velký problém.

Zdroj: nasehvezdy.cz

Čeká jí úžasný dárek. Režisér Zdeněk Zelenka obsadil herečku do role v novém filmu se dvěma kluky. Režisér se rozhodl natáčet komedii, která se bude nazývat Inspektoři že záhrobí, kde Bohdalová zahraje bývalou hospodyni, která se ocitne v domově seniorů.

Zdroj: ahaonline.cz

“Budu tam s dvěma kluky, jeden z nich je bývalý kriminalista, a druhy bývalý neúspěšný oblastní politik, a všichni tři zjisti, že každý má důvod vyšetřovat nějaký zločin,” řekl scenárista.

“Komedii točil pro Českou televizi, a když se vše stihne, tak by byl filmu odvysílán příští rok v květnu, kdy má Jiřina to jubileum,” dodal Zelenka.

Zdroj: csfd.cz

Zdeněk ještě neřekl, jaké dva kluky budou po boku Bohdalové. Jenom je představuje, podle něj kriminalistou musí být František Němec, a politika by měl ztvárnit Viktor Preiss.

“Jsou to herci, se kterými jsem v životě pracoval už mockrát a mám pro jejich profesionalitu velkou slabost,” řekl režisér.

Zdroj: extra.cz

“Největší vtip je v tom, že jenom Jiřina ví o své roli, těm dvěma jsem to ještě neřekl,” dodal Zelenka, který doufá, že pánové ho nabídku neodmítnou.

Zdroj: idnes.cz

Share