„Obvykle se takových bojí“: Pár adoptoval kočku s jedním okem, ale ukázala se jako velmi užitečné zvíře

Příběh velmi šťastného chlupáče.

Před rokem a půl se v rodině Ilji a Aliny objevila kočička s jedním okem.

Zdroj: 76.ru

Pár chtěl si vzít domácího mazlíčka z útulku. „Měli jsme konkrétní cíl – udělat alespoň jedno zvíře trochu šťastnějším. Samozřejmě, že ne každý je připraven adoptovat zvíře s vadou. Nějak se jich bojí.

První slova od našich známých „Co, nebyla žádná normální kočka?“ dokonale ilustruje vše“, říkají Alina a Ilja.

Zdroj: 76.ru

Všechna toulavá koťata potřebují nejprve zdravotní péči. Veterináři odstranili nemocné oko a vykastrovali kočku. Dobrovolníci z útulku vyléčili chudáka. A darovali ho jen do dobrých rukou a na základě smlouvy. Hlavní podmínkou byla instalace zámků na okna: od dětství byl Snitch hyperaktivní, mohl snadno vyšplhat mezi rámy nebo skákat z okenní římsy.

Zdroj: 76.ru

Alina a Ilja se museli krmit kočku speciálním jídlem, aby se zlepšilo fungování ledvin.

Zdroj: 76.ru

Toto byly všechny problémy, na které pár narazil. Hyperaktivní toulavé kotě se rychle usadilo v novém domě a uvědomilo si, že zde není třeba něco ničit. A stal se naplno členem rodiny.

„Má hodně energie. Když vítá nás večer doma, rozbíhá se po chodbě, skočí na zeď, odstrčí se od ní a běží zpět. Zpočátku jsme byli překvapeni, teď jsme na to zvyklí“, říká Alina.

Zdroj: 76.ru

Někdy bývá jednooký Snitch nemotorný, ale necítí žádné nepohodlí kvůli nedostatku oka.

Snitch je milá a dokonce užitečná kočka. Ráno pracuje jako budík: určitě přijde včas a probudí majitele. Nakonec celou noc čekal, až bude mu věnována pozornost a bude nakrmen. Také rád sedí v koupelně a dívá se, jak se někdo myje. A pije vodu jen z kohoutku. Miluje hosty.

Zdroj: 76.ru

Snitchův život se neliší od šťastného života obyčejných mazlíčků.

„Adoptujte zvířata z útulku, jsou dobrá a vděčná“, radí majitelé jednooké kočky.

Zdroj: 76.ru

Share