Fena a roční dívka seděly několik dní v troskách domu a čekaly na záchranáře

Připravte se procítit celým svým srdcem dojemný příběh psí oddanosti a citlivosti.

Hrdiny jsou obyčejná toulavá fena a roční dívka. Pes se proslavil opravdu skvělým pro zvíře činem, který změnil postoj lidí k němu a dokonce pomohl najít majitele.

Zdroj: zen.yandex.ru

Zvíře žilo v suteréně domu a nenechávalo nikoho k sobě přiblizovat. Fena hrála pouze s dětmi a utíkala do suterénu, pokud už byla unavená jejich hrami. V domě žila rodina se dvěma dětmi: roční dívka a chlapec o devět let starší. Kluk krmil psa, protože byl přesvědčený o správnosti svého jednání. Jeho malá sestra kvůli svému věku o psovi ani nevěděla.

A pak přišel den, kdy fena běhala po ulici a štěkala, jako by před něčím varovala. Ale lidé nevěnovali jí pozornost. Jak se však ukázalo později, měla fena pro toto chování závažné důvody.

Zdroj: zen.yandex.ru

Další den město postihlo silné zemětřesení. Zvířeti se však podařilo vběhnout do suterénu domu, kde strávilo tolik let. Zemětřesení brzy skončilo. Ale dostat se z trosek ukázalo se jako nereálné.

Během zemětřesení se sestra chlapce, který psovi přinášel jídlo, upadla do suterénu. Fena se nedotkla dítěte. Naopak ho odtáhla ke zdi, kde to bylo bezpečné, a přitiskla se k dívce, čímž ji chránila. Takže tato dvojice strávila několik dní v troskách domu a čekala na záchranáře. A našli je, až když uslyšeli dětský hlas.

Zdroj: zen.yandex.ru

Zvíře a dítě mohly přežít pouze v jednom případě: fena pila vodu vytékající z trhlin ve zdech nebo podlaze a dítě – její mléko, protože měla fena štěňata.

Chlapec měl větší štěstí než jeho sestra. Když se zemětřesení začalo, byl venku. Proto byl vedle záchranářů, když oni vytahali jeho sestru ze suterénu.

Chlapec si okamžitě uvědomil, že dívka je živá pouze díky feně. Tak rodina se znovu sjednotila a čtyřnohá záchrankyně našla milující rodinu a střechu nad hlavou.

Zdroj: zen.yandex.ru

Share