Veronika Žilková a Martin Stopnický jsou konečně opět spolu: Po třech měsících odloučení jsou nuceni bydlet v hotelu

Konečně se zase potkali. Neviděli se skoro tři měsíce, ale teď přiletěl Martin Stopnický do Česka. Manžel Veroniky Žilkové pracuje jako velvyslanec ČR v Izraeli. Ale nemají moc času spolu zůstat, jen dva týdny.

Herečka Veronika Žilková prozradila, že k manželu nemohla přiletět jako turistka, protože Izrael nyní uzavřel své hranice pro turisty.

Foto: David Turek

Jedinou jejich možností, jak se nyní setkat, bylo, že Martin Stopnický přiletěl do Česka. Herečka ale zatím nežije doma, protože její dům je nyní pronajatý.

Foto: Pavel Machan a David Kundrát / Blesk.cz

Potkali se samozřejmě v Praze, ale nebudou tam trávit veškerý svůj čas. Veronika Žiklová pozvala svého partnera na hotel, chce jezdit na kolech v Olomouckém kraji.

Zdroj: Herminapress.cz

Kromě toho mají ještě možnosti, jak jinak trávit svůj volný čas. Například za dva týdny se na zámku Plumlov uskuteční divadelní festival.

Foto: Pavel Machan a David Kundrát / Blesk.cz

„A tak jsem Martina pozvala ještě před zahájením na generálku hry Ženy a sluhové, ztracené hry Lopeho de Vegy, kterou přeložil můj syn Cyril!“ řekla Veronika Žilková pro Blesk.cz.

Zdroj: extra.cz

Ale první, co manželé udělali, šli na letní scénu Divadla Ungelt. Chtěli se podívat na představení, měl tam hrát syn herečky Vincent Navrátil.

Foto: David Kundrát

Veronika Žilková prozradila, že Martin Stopnický mezi všemi jejími dětmi nejvíce vychovával právě Vincenta.

Herečka říká, že Martin trval na tom, aby Vincent šel studovat na konzervatoř, i když ona sama chtěla, aby studoval na lékařské fakultě.

Share