“Nejsem na to pyšný”: Bubeník Karla Gotta o vztahu s Dominikou

Jan Žižka byl bubeníkem Karla Gotta celých 25 let. S legendárním zpěvákem jezdil po celém světě. Také nedávno Honza sdílel, že v té době chodil s Dominikou Gottovou.

Zdroj: ahaonline.cz

Jak na to reagoval Karel? “Byl gentleman. Určitě ho moc to netěšilo, ale mlčky to toleroval,” řekl muzikant. Žižka byl tehdy ženatý.

“Nejsem na to pyšný. Naštěstí máme s druhou ženou výborně vztahy. Dominika někde sdílela, že jsem ji vozil do školy. Ale to pravda není, to by vypadalo, že jsme spolu spali u nás doma,” dodal Jan.

Zdroj: denik.cz

Karel Gott se svým bubeníkem a starší dcerou jezdili po koncertech. Žižka se přiznal, že s Dominikou tehdy trávil hodně času, hlavně v noci.

“Jednou ke mně přišel Karel, a řekl, že jsme byli s Domi moc hluční a že nemohl spát. Nebylo mi to úplně příjemné,” uvedl Žižka.

Zdroj: disuk.cz

Také Honza řekl, že s Dominikou během cesty často pil. “Jeli jsme z Německa a vypili jsme všechny zásoby. Tak jsme bez dovolení otevřeli 10 Karlových láhvi, který dostal darem, Nezlobil se,” řekl Jan.

“Jindy jsem ho vezl ze zájezdu. Měl jsem novou Škodu Rapid a Karlův obrovský kufr se nevešel do kufru auta. Museli jsme ho dat dozadu na sedadlo. Kroutil nad tím hlavou,” ukončil bubeník legendárního zpěváka.

Zdroj: rozkvetlekonvalinky.estranky.cz

Share