„Je to urážlivé“ Charlize Theron tvrdí, že v Hollywoodu jsou mnohé ženy diskriminovány

Čtyřiačtyřiceti letá Charlize Theron upřímně připustila, že v práci čelila diskriminaci na základě pohlaví. Herečka byla pobouřena, ale nemohla s touto situací nic dělat.

Během natáčení filmu „Italská loupež“ v roce 2003 došlo k nepříjemnému incidentu. Producenti požádali Charlize, aby trénovala o šest týdnů déle než její mužské protějšky. Mark Wahlberg, Edward Norton a Jason State, který také hráli ve filmu.

 

Zdroj: Vogue.com.au

 

„Herci byli pod velkým tlakem, protože jsme museli dělat tolik kousků. A to všechno přišlo s velmi nespravedlivým procesem. Byla jsem jediná žena mezi muži a musel jsem tvrdě trénovat o šest týdnů déle než ostatní. Bylo to tak urážlivé“, sdílí Charlize.

 

Zdroj: Bluewin.ch

 

I přes veškerou sílu pobouření však tento přístup donutil hvězdu trénovat co nejvíc: rozhodně chtěla zastínit všechny ostatní účastníky natáčení. V akčním žánru bylo vždy mnoho předsudků vůči ženám a Theron je rozhodnuta narušit tento zavedený řád věcí.

 

Zdroj: Glamour.es

 

Herečka sama začala svou kariéru v akčním žánru a tato role byla pro ni velice důležitá. Charlize vzpomíná, jak byla šokována okamžikem, kdy Mark Wahlberg zvracel po obzvláště namáhavé tréninkové akci. Herečka o tom mluvila na festivalu Comic-Con @ Home, její slova cituje Daily Mail.

 

 

Charlize Theron upřímně mluvila o zkušenostech, které zažila. Herečka překvapila fanoušky svým tajemním mládím.

 

Share