Kde a s kým strávila dovolenou zamilovaná Čaputová: “Stále je důvod, proč se sem vracet, stále je co objevovat. Skvělí lidé a nádherná příroda“

Zuzana Čaputová si užívá léta. Slovenská prezidentka vyrazila se svými dcerami i přítelem Jurajem Rizmanem do Tater, se kterým se drželi za ruce a pózovali při focení.

Zdroj: Instagram

Juraj Rizman přitáhl v posledních měsících značnou pozornost. Bývalý aktivista, někdejší šéf slovenské pobočky Greenpeace a nyní státní úředník a zaměstnanec.

Zdroj: Instagram

Českému prezidentovi Miloši Zemanovi končí dovolená, kterou strávil převážně v Lánech a nevydal se ani na svou oblíbenou Vysočinu, slovenská prezidentka Zuzana Čaputová nelenila a vyrazila s rodinou do Vysokých Tater.

Zdroj: kafkadesk.org

„Zdravím z dovolené v Tatrách. Tolik krás a zajímavých míst máme doma. Stále je důvod, proč se sem vracet, stále je co objevovat. Skvělí lidé a nádherná příroda. Važme si jí, respektujme a chraňme. Jaké krásy Slovenska plánujete přes léto navštívit?“ napsala prezidentka ke svému příspěvku na Instagramu.

Zdroj: Instagram

S Čaputovou do Tater vyrazily i její dcery – Lea a Emma.

Zdroj: Instagram

Rizman po boku Čaputové působil nejprve jako poradce, v osobním životě pak zaujal místo po expříteli prezidentky Peterovi Konečném. A s Čaputovou své city před veřejností již neskrývají. Právě v Tatrách vyrazili na vycházku ruku v ruce a společně i zapózovali.

Share