„Je mi 63 let, mám cukrovku a stent v srdci“: Tom Hanks vyprávěl o tom, jak bojoval s koronavirem

Herec Tom Hanks vyprávěl o tom, jak bojoval s koronavirem, a také o tom, jaké měl příznaky.

63letý herec a jeho 63letá manželka Rita Wilsonová se na začátku března 2020 nakazili koronavirem, když Tom Hanks natáčel životopisný film v Austrálii.

Zdroj: rbc.ru

Tom a Rita byli v Austrálii několik dní hospitalizováni a poté byli v karanténě. Páru se později podařilo odletět domů do Los Angeles, kde i nadále byl v izolaci.

Když Hanks hovořil o svém pobytu v nemocnici, vysvětlil, že se zpočátku bál o své předpovědi, protože má chronické onemocnění.

„Když jsme byli v nemocnici, řekl jsem: Je mi 63 let, mám cukrovku 2. typu a stent v srdci. Jsem těžký případ?“, řekl herec.

Zdroj: ru.hellomagazine.com

„Ale dokud se naše teploty nezvýšily a naše plíce nenaplní něco jako zápal plic, nikdo se neobával. Nejsem ten typ člověka, který se ráno probudí a přemýšlí, jestli uvidím konec tohoto dne. Jsem docela klidný“, vysvětlil Hanks.

Zdůraznil také, že ani on, ani jeho manželka netrpěli dlouhodobými účinky COVID-19 na organismus.

Zdroj: gazeta.ru

„Nepříjemný pocit způsobený virem byl do dvou týdnů do značné míry překonán a my jsme na něj měli velmi odlišné reakce. Moje žena ztratila chuť a čich, měla silnou nevolnost a mnohem vyšší teplotu než já. Já jsem měl v těle silné bolesti, byl jsem neustále unavený a nemohl jsem se na něco soustředit déle než 12 minut“, zdůrazňuje Hanks.

Kromě toho herec kritizoval ty, kteří nenosí ochranné roušky během globální pandemie koronaviru.

„Ve skutečnosti musí každý dělat jen tři věci: nosit roušku, dodržovat vzdálenost a mýt si ruce. Vím, že to bylo zpolitizováno ve společnosti, ale nerozumím, jak někdo může řict, že nemusí to dělat“, řekl Hanks.

Zdroj: ria.ru

Share