“Mám ještě celulitidu, strie a stehna”: Jak vypadá postava Burešové po porodu syna

27letá hvězda seriálu Slunečná vypadá prostě úžasně. Má perfektní postavu, ale nebylo to vždy. Po porodu svého syna Nathaniela, herečka vypadala vůbec jinak.

Zdroj: instagram.com

“Vážím 53 kilo a mužů říct, že jsem moc spokojena se svou postavou. Hezky se mi to povedlo po porodu vrátit zpátky. Mám ještě celulitidu, strie, stehna a rozteklý zadek, ale mi to vůbec nevadí,” řekla Eva.

“Myslím si, že je to sexy. Každá žena má strie. Já také je mám na břichu, ale nemyslím si, že by byl o mě menší zájem. Žádný chlap mi neřekl, že mám strie. Píšou mi to jenom lidi na Instagramu,” dodala herečka.

Zdroj: instagram.com

Hvězda Slunečné svou úžasnou postavu má díky genům. Její maminka měla ve třiceti přes pas méně než herečka, a její tatínek byl hubený a vysoký.

“Mužů sníst, co chci, a jsem hubená. Ale já se vždy hýbu. Furt tancuju, přebíhám, jsem v divadle, hraju si s Nathanem, stále jsem v pohybu,” uvedla Burešová.

Zdroj: instagram.com

Dívka po porodu rychle zhubla. Tři měsíce po něm už byla na své váze. Ale do formy se dostala jenom teď. Eva porodila dítě před třemi lety.

“Momentálně se nestydím za své tělo, ale dlouhou dobu jsem měla problém odhalit, styděla jsem se. Po třech letech mužů říct, že jsem se sebou spokojená,” dodala herečka.

Zdroj: instagram.com

Share