Těhotná přítelkyně „tančícího milionáře“ v bikinách se s ním odvázala na jachtě

Dvaapadesáti letý Gianluca Vacchi a pětadvaceti letá těhotná Sharon Fonseca v Itálii.

Pár přišel s novým kreativním tancem.

 

 

Jako místo si pár vybral letovisko Porto Chevo, které se nachází na severu Sardinie. I přes zajímavou situaci Sharon nadále vede aktivní životní styl: spolu se svým milým se nikdy neunaví a miluje tanec.

Gianluca Vacca se svou milovanou:

 

Gianluca si nedokáže představit svůj život bez pohybu a tance: tuto vášeň nelze nepřenést na svou vyvolenou. Letovisko má exkluzivní jachtařský klub, který je zbožňován bohatými lidmi z celého světa.

Až v květnu Ital oznámil, že se chystá stát poprvé otcem. Pár si také vyrazil na výlet na jachtě a nakonec nemohli odolat tanci přímo na palubě s krásným výhledem.

 

Zdroj: Instagram.com

 

Sharon se pokusila o těsné bikiny: během těhotenství vůbec nenabrala a navzdory svému velkému břichu si udržovala svou „plasticitu“. Sám Gianluca měl na sobě jasně oranžové šortky a mohutné zlaté náramky. Pár se prudce přesunul do rytmu hlasité hudby a mistrovsky provedl složité taneční kroky.

„Duck Dance,“ poznamenal Gianluca Vacchi. „Při pohledu na vás se mi chce tancovat,“ řekla Victoria Bonya jako první. „Jsi prostě super“, „Hezký“, „Strašně cool“, „všichni spolu tančíme,“ psali sledovatelé v komentářích.

 

 

„Tančící milionář“ nevěnuje pozornost věkovým rozdílům se svou přítelkyní. Pár zábavně odhalil pohlaví nenarozeného dítěte. Přítelkyně Gianluca Vacchi ukázala zřetelně zaoblené bříško v odvážném oblečení.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Chicken Dance 🐓💃🏻😂 @sharfonseca #gvlifestyle

Příspěvek sdílený Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi),

 

Share