Charlotte Štiková vyjádřila svůj názor na svatbu své matky Moniky Štikové: Podle ní toto manželství nemá budoucnost

Nedávno se Monika Štíková stala manželkou hokejisty Petra Biniasa. Ještě ani nestihli užít manželské štěstí, jak ji už kritizovala její dcera Charlotte. Úplně se jí nelíbí nový manžel její matky a označila ho za zlatokopa. Podle ní se snaží získat peníze od rodičů Moniky, tedy prarodičů Charlotty Štikové. Ale prý nic nedostane, to se nestane. Dodala také, že nyní bude poslední „poslední Štikou“. Kromě toho se vyjádřila o touze své matky založit rodinu a porodit dítě.

Charlotte Štíková poskytla rozhovor pro portál Expres.cz. Ještě před časem dcera Moniky Štikové nevěřila, že by se její maminka ještě vdala za hokejistu.

Zdroj: Instagram

Když se to ale stalo, Charlotte Štiková byla v šoku. Její matka řekla „ano“ a teď se jmenuje Monika Binias.

Nyní je ale podle svých slov ráda. Líbí se jí, že její matka bude mít nyní jiné příjmení a tak nikdo ji nebude spojovat s její matkou.

Zdroj: Instagram

„Už jsem jediná Štiková, ještě tedy s babičkou“ řekla Charlotte Štíková pro Expres.cz.

Mamince ke svatbě neblahopřála a není divu proč. Za prvé vůbec nekomunikují a maminka ji nepozvala. Dokonce se navzájem zablokovali na sociálních sítích.

Zdroj: Instagram

Také Charlotte Štiková promluvila o novém manželovi své matky, tedy v podstatě o svém novém nevlastním otci.

Zdroj: Instagram

Podle ní hokejista Petr Binias není dobrý člověk a zajímají ho především peníze a majetek jejích rodičů. Říká, že z jeho strany je to láska k penězům, ne k její matce.

Zdroj: Instagram

„Říkal si, že se dobře oženil, že má rodina baráky, auta a tak dále, ale je na velkém omylu, nic mu z toho nekápne“ řekla Charlotte Štiková pro portál Expres.cz.

Podle jejího názoru Monika Binias mu teď prostě nemůže nic nabídnout. Po tomto výroku si vzpomněla ještě na něco zajímavého.

Zdroj: Instagram

Vyprávěla o jednom zajímavém případu, kdy její rodiče byli ještě spolu, a pak se jednou náhodou potkala s Petrem.

Podle ní Petr předstíral, že ji údajně nezná, proto ji nepozdravil. Ale její rodiče poznal a poměrně rychle změnil svůj postoj k nim.

Zdroj: Instagram

Teď si myslí, že manželství její matky nebude dlouhé. Podle ní to nebude trvat déle než několik let. Označila jejich pocity za falešné a že když bude Petrovi už třicet, tak už zřejmě nebudou párem.

Vyjádřila také svůj názor, že by její matka mohla porodit další dítě. Podle ní je to nepravděpodobné a velmi nebezpečné.

Zdroj: Instagram

„Máma mi sama říkala, že dvakrát potratila a doktoři jí nedoporučovali mít ani mě, u ségry málem umřela“ dodala Charlotte Štiková.

Share