Zvířecí hvězdy: Tito mazlíčci svým majitelům vydělávají na sociálních sítích spoustu peněz

Nejen okouzlující krásky mají miliony sledujících na sociálních sítích, ale také roztomilé chlupáči. Zvířata se stávají skutečnými hvězdami Instagramu a vydělávají svým majitelům spoustu peněz.

Psi, kočky, lišky a prasata dostávají až 500 liber denně díky své popularitě. Domácí mazlíčci, kteří se stali modely, pravidelně těší své fanoušky novými fotografiemi a získávají srdce milionů uživatelů. Také dělají reklamu produkci známých světových značek.

Buldok Roscoe britského závodníka Formule 1 Lewise Hamiltona pracuje jako model a vydělává více než 500 liber za pracovní den.

Zdroj: bigpicture.ru

V roce 2015 Layla Flaherty (37) založila modelingovou agenturu Urban Paws. Má 2 500 zvířat, kteří vydělávají v průměru 650 liber denně.

Zdroj: bigpicture.ru

Layla má domácího mazlíčka – Jorkšírského teriéra jménem Mister Buttons. Říká, že jejich agentura je zaměřena na obyčejná zvířata, která jsou lidem blízká a srozumitelná. Domácí mazlíčci však musí být dobře vytrénovaní, socializovaní a schopni pracovat s herci.

Zdroj: bigpicture.ru

Tato zvířata jsou placena více než mnoho lidí. Stali se skutečnými hvězdami sociálních sítí.

Kenny: 650 liber denně

Zdroj: bigpicture.ru

Toulavého psa našli na ulici, když mu bylo sedm let. Pes měl noční můry, veterináři mu diagnostikovali posttraumatickou stresovou poruchu a autismus. Padesátiletá Jane Toom ho vzala z útulku.

Zdroj: bigpicture.ru

Nyní má domácí mazlíček již 11 let. Skvěle pózuje před fotografy. Russell teriér má osobního trenéra. Pes cvičí na běžecké dráze a každých šest měsíců navštěvuje zubního lékaře. Chlupáč spolupracoval s mnoha známými značkami, včetně H&M, Reebok a Aldi.

Majitelé Kennyho jsou hrdí na svého mazlíčka. Jsou rádi, že se zvířeti podařilo překonat všechny potíže a stát se skutečným supermodelem.

Mops Barry: 200 liber denně

Zdroj: bigpicture.ru

Barry spolupracoval s mnoha známými značkami – Sky Bet, Spotify, Firebox a dalšími. Jeho majitelka, 32letá Nicole Lane, neustále komunikuje s 85 000 sledujícími na Instagramu.

Zdroj: bigpicture.ru

Šestiletý Barry rád pózuje před fotografy. Má přes 30 obojků a motýlků. Ke čtvrtým narozeninám domácího mazlíčka uspořádala majitelka bazénovou párty, na které bylo pozváno 40 čtyřnohých přátel Barryho.

Mops se účastní charitativní focení a hraje v reklamě žrádla pro psy.

Rupert Bear: 500 liber denně

Zdroj: bigpicture.ru

Jeho majitelka, 43letá Karen Power, říká, že pes miluje pózování a dívat se do objektivu. Poté, co se jeho stránka na Instagramu stala populární, rozhodla se zaregistrovat domácí zvíře do modelingové agentury. Tříletý Rupert se fotografoval pro Marks & Spencer, Not On The High Street a Fetch.

Zdroj: bigpicture.ru

Karen se stará o vzhled chlupatého domácího mazlíčka. Pes má různé oblečení a kolekci módních doplňků. Na Instagramu má Rupert 25 000 fanoušků.

Lily, Boris a Mister Darcy: 800 liber denně

Zdroj: bigpicture.ru

Ohromující trojice zlatých retrívrů se fotila pro mnoho známých značek – Dyson, Sainsbury’s, Vax, Ruffwear a další. Bydlí se svou 28letou majitelkou Susie Cole v Nottinghamshire.

Zdroj: bigpicture.ru

Osmiletá fena Lily je matkou pětiletého Borise a dvouletého Mistera Darcyho. Majitelka naučila domácí mazlíčky různé triky.

Na Instagramu mají 30 000 sledujících. Ve volném čase se psi rádi plavají. Susie se o své domácí mazlíčky stará. Majitelka často bere psy s sebou na své cesty. Jednou společně byli v Arktidě a viděli polární záře.

… A nejoblíbenější chlupaté hvězdy Instagramu:

Kočka jménem Nala má 4,3 milionu sledujících.

Zdroj: bigpicture.ru

Stránka veverky Jill má 740 000 fanoušků.

Zdroj: bigpicture.ru

Popey sledují na Instagramu 416 000 lidí.

Zdroj: bigpicture.ru

Tato super opice má 923 000 sledujících.

Zdroj: bigpicture.ru

Chlupatý Lilliputian má 235 000 fanoušků.

Zdroj: bigpicture.ru

Parádník Bodhi sledují na Instagramu 401 000 lidí.

Zdroj: bigpicture.ru

Roztomilé prasátko Hamlet očarovalo 372 000 uživatelů.

Zdroj: bigpicture.ru

Malá Jill má 10,4 milionů sledujících na Instagramu.

Zdroj: bigpicture.ru

Liška Juniper má 3 miliony sledujících.

Zdroj: bigpicture.ru

Mops Doug má 4 miliony sledujících.

Zdroj: bigpicture.ru

Share