Zuzana Bubílková všechny překvapila: “Máma je hříčkou přírody a má tři ledviny”

Když bylo mamince Zuzany Bubílkové sedmdesát, lékaři zjistili, že má tři ledviny. Hned dostala doporučení, jak s tím žít. Neposlechla je, letos však má devadesáté narozeniny a oslaví se svým manželem Bohumírem křišťálovou svatbu.

Zdroj: Agentura MaJa

Zdroj: Blesk

Zuzana Bubílková nezdědila tři ledviny, ale chybí jí štítná žláza, protože se léčila z rakoviny štítné žlázy.

Zdroj: Sedmička-Tyden.cz

Zdroj: Expres

Zuzanina maminka žije aktivní život, vaří, peče a to ji hodně baví na rozdíl od samé Zuzany. Ted´ se připravuje na hostinu, kde se sejde celá rodina. Asi přijede syn Zuzany z Ameriky.

Zdroj: wikiFeet

Zuzana k synovi nemůže přijet, obává se a má doporučení lékařů. Prý letiště je semeništěm chorob, kde se dá chytnout jakýkoliv virus.

Zdroj: Blesk

Zdroj: Blesk

Rodiče se poznali od malička. Podle Zuzany v dnešní době je neuvěřitelným, aby někdo někoho potkal v šestnácti a byl s ním do devadesáti. To se stává ze zvyku.

Zdroj: Blesk

Dřív žena měla opečovávat rodinu, starat se o děti a bonusem navíc bylo pracovat. Dnes žena chce realizaci, čemuž nerozumí většina mužů. To byl důvod pro rozpad jejího manželství.

Zdroj: Blesk

Bubílková dělala pořad Pozor zákruta! a jí to dobře šlapalo. Manžel byl výtvarníkem a neměl žádný rozvoj. Chtěl emigrovat, ale ta nechtěla. Manžel odjel, ale pak se už nevrátil. Tak její manželství trvalo jenom tři roky.

Share