Vondráčková odmítá všechny pracovní návrhy: Zpěváčka peníze už nepotřebuje

40letá zpěvačka Lucie Vondráčková ve dnešní době vůbec nepracuje. Neslyšíme o ni v poslední době nic. Zda se, že nedostává žádné pracovní nabídky, ale není to tak.

Zdroj: stars24.cz

Dostává jich denně dost, ale skoro všechny odmítá. Je to kvůli tomu, že peníze má dost? Velké množství fanoušků Lucii doufali, že se po návratu z Kanady začne častěji objevovat ve filmech a seriálech.

Zdroj: idnes.cz

Ale Lucie skoro nic nedělá, někdy natočí nějaký klip, a je to všechno. Žádné větší projekty nedělá. Celou dobu vychovává své děti.

Zdroj: zivot.org

Také před půlrokem odmítla role v seriálu Slunečná. “Chtěli jsme ji do Ordinace, ale prý nemá kvůli dětem na tak náročný projekt čas,” řekl zaměstnanec Novy.

Zdroj: ahaonline.cz

Lucie se rozhodla být nejlepší maminkou, a kvůli tomu cely svůj čas věnuje dětem. Má dva syny Adama a Matyáše, a kdyby chtěla, mohla být jak úžasnou maminkou, tak i skvělou herečkou.

Zdroj: ahaonline.cz

Také existuje informace, že nedávno Lucie prodala datovaný luxusní být za 28 a půl miliony korun. Možná z nich získala velkou částku a díky tomu má dost peněz a nechce víc pracovat.

Share