Vnučka Alžbety II. se tajně provdala za milionáře

Beatrice, devátá v řadě na britský trůn, se stala manželkou italského milionáře.

Zdroj: Unian.net

Vnučka britské královny Alžběty II., 31letá princezna Beatrice z Yorku, se tajně provdala za 37letého italského milionáře a obchodníka Edoarda Mapelliho Mozziho. Pár v pátek uzavřel sňatek za přítomnosti asi 20 hostů. Na svatbu své vnučky opustili Alžbeta II. se svým mužem Philipem zámek Windsor, kde byli od března v izolaci, hlásí ET Canada.

Zdroj: Hellomagazine.com

Monarchové byli přijati zvláštním průvodem do kaple Všech svatých ve Velkém parku Windsoru, kde Beatrice a její snoubenec složili přísahu věrnosti. Obřadu v Královské kapli Všech svatých (kaple královny Viktorie) se zúčastnili téměř všichni členové královské rodiny a příbuzní Edoarda. Zároveň se organizátoři postarali o sociální odstup. Beatricino zasnoubení se stalo známým v září loňského roku, svatba byla plánována na květen 2020, ale kvůli pandemii koronaviru musel být obřad odložen na neurčito.

Zdroj: Etonline.com

Mezitím jsou Britové přesvědčeni, že skromná svatba Beatrice nesouvisí s pandemií, ale se skandálem kolem jejího otce, prince Andrewa. Faktem je, že královský syn je nyní obviněn ze znásilnění a účasti na obchodování s lidmi. Zástupce královské dynastie musel rezignovat na všechna důležitá postavení, takže nádherná svatba jeho dcery mohla ve společnosti vyvolat negativní reakci.

Zdroj: Scmp.com

Jak již UNIAN informoval dříve, kvůli skandálu musela princezna Beatrice z Yorku a její snoubenec Edoardo Mopelli Mozzi zrušit předmanželský večírek.

Zdroj: Thesun.co.uk

Share