Deset nejúspěšnějších filmů roku 2019

Existuje mnoho dobrých filmů, ale ještě více průměrných. Zajímavý, krásný, informativní film není opravdu tak snadné najít.

Zde najdete ty nejlepší filmy roku 2019 – dramata, thrillery, komedie, romantické filmy. Je zaručeno, že ony vás nenechají lhostejnými.

„Le Mans ’66“

Zdroj: top.smilepub.club

Američan Henry Ford II se rozhodne zlepšit image své společnosti a začít vyrábět prémiová auta. Po pokusu o vykoupení téměř bankrotáře Ferrari, který skončil neúspěchem, se Henry rozhodl zvítězit v závodě 24 hodin Le Mans a tak se vyrovnat s konkurenty.

K vytvoření vhodného automobilu však společnost potřebuje závodníka a konstruktéra Carrolla Shelbyho, který souhlasí se spoluprací za podmínky, že se stane jeho partnerem slavný, ale velmi obtížně komunikovatelný závodník Ken Miles. Výsledkem je, že dva profesionálové začínají pracovat a prezentují světu prototyp nový Ford GT40 J-Car.

„Dokud se tančí“

Zdroj: top.smilepub.club

Příběh profesionálních tanečníků. Od útlého dětství tančí Merab se svou partnerkou v gruzínském národním souboru. Jeho život se však dramaticky změní, když se seznámí s novým umělcem souboru jménem Irakli a zamiluje se do něj …

„Tenkrát podruhé“

Zdroj: top.smilepub.club

Představte si, že máte možnost cestovat zpět v čase. Jaké chyby byste chtěli opravit? Existuje společnost, která poskytuje takové služby, jako je navrácení jakýchkoli minulých událostí na zakázku. Jedním z klientů této společnosti se stal umělec, který mel krizi ve vztahu se svou milovanou. Rozhodl se využít šanci a všechno změnit, vrací se v čase do dne, kdy potkal svou lásku.

„Manželská historie“

Zdroj: top.smilepub.club

Manželé-herec a herečka se rozvedou … Muž je naprosto spokojený s manželstvím a manželka myslí, že ztratila sama sebe, a proto se stěhuje se svým synem z New Yorku do Los Angeles k matce. Tam herečka čeká nový život a novou roli v seriálu.

Najme si rozvodového právnika a její manžel se bude také muset vypořádat s tímto problémem a stále přemýšlet o tom, jak nyní musí pracovat a vidět vlastního syna, který žije v jiném městě.

„Umění tančit v dešti“

Zdroj: top.smilepub.club

Příběh ctižádostivého automobilového závodníka Dannyho a jeho věrného čtyřnohého přítele, psa Enzo. Oba vědí, že život je jako závod plný neočekávaných zatáček, nebezpečných děr, pádů a vzletů.

Každý z nich má svůj vlastní závod, ale oba chápou, že vítězství není o předjetí soupeřů, ale o tom, že v každém případě se po porážce musí vratit na silnici a důstojně ji projet, i když je silnice kluzká.

„Apollo 11“

Zdroj: top.smilepub.club

Apollo 11 je kosmická loď ovládaná velitelem Neilem Armstrongem, prvním člověkem, který vstoupil na povrch Měsíce v roce 1969. Film obsahuje vzácné záběry, příběhy účastníků a očitých svědků významných událostí z oblasti kosmonautiky. Po shlédnutí nebude pochyb o tom, že to vše je realita.

„The Peanut Butter Falcon“

Zdroj: top.smilepub.club

Velká cesta začíná prvním krokem a významná cesta začíná letem. Hlavní hrdina filmu, mladý muž s Downovým syndromem, utíká z pečovatelského domu, aby si splnil svůj sen a stal se profesionálním wrestlerem.

Život ho spojuje s Tylerem, který bude jeho spojencem, a také Eleanor, kterou Tyler přesvědčil, aby se pripojila k jejich cestě.

„Portrét dívky v plamenech“

Zdroj: top.smilepub.club

1770, umělkyně je najata napsat portrét Eloise, dcery vlastníků obrovského panství na pobřeží. Portrét je nutný, aby byl poslán do snoubence této dívky v Miláně, ale ona odmítá pózovat vůbec, protože se za tohoto muže nechce vdát.

Proto byla hostka představena Eloise ne jako umělkyně, ale jako společnice na procházky. Spolu tráví spoustu času a dívky se začínají sbližovat … Stojí za to vidět, jak tento příběh končí.

„Panství Downton“

Zdroj: top.smilepub.club

V životě každého šlechtice je nejdůležitější událostí přijetí monarchy v rodném hnízdě. Ale jeden z obyvatel panského sídla, zatímco všichni připravují na obřad a vytříbený rituál, připravuje hrozný pokus o atentát na krále …

„The Professor and the Madman“

Zdroj: top.smilepub.club

Události se vyvíjejí v Anglii v polovině 19. století. James Murray, profesor z Oxfordu, začíná pracovat na vytvoření prvního anglického slovníku a jeho partnerem se stává William Minor, pacient psychiatrické kliniky, ve které jsou zvláště nebezpeční zločinci.

Share