Titul vévodkyně nestačí: ambiciózní Meghan Markle usiluje o post prezidentky

Bývalá herečka sní o nových výšinách

Manželka britského prince Harryho, bývalá hollywoodská herečka Meghan Markle, má do budoucna ambiciózní plány.

Zdroj: Indiatoday.in

 

Od té doby, co Meghan Markle a princ Harry opustili Spojené království, byli aktivní v řadě politických otázek. Pravděpodobně důvodem pro přesun Meghan Markle a Prince Harryho do USA byla touha Megan vstoupit do politického života.

Zejména titul vévodkyně nestačil, takže manželka prince Harryho má v úmyslu kandidovat za prezidentku Spojených států.

Zdroj: Politeka.net

Toto stanovisko sdělila televizní moderátorka Beverly Turnerová, která je považována za odborníka na královské rodinné záležitosti.

Zdroj: Biography.com

Beverly Turnerová řekla moderátorovi kanálu 5 Jeremy Vineovi, že Meghan Markle plánuje kandidovat na nejvyšší pozici v americké politice. Beverly Turnerová poznamenala, že nezná načasování nebo volby, kdy by vévodkyně ze Sussexu mohla představit svojí kandidaturu.

„Bude kandidovat na prezidentku, o tom nepochybuji,“ řekla Beverly Turnerová.

Vévodkyně ze Sussexu již nemá správné načasování na letošní volby, u nichž se očekává, že spojí republikánského Donalda Trumpa a demokrata Josepha Bidena.

Zdroj: Politeka.net

Bylo také dříve hlášeno, že Meghan Markle „vyměnila“ život se svým milovaným psem přezdívaným Bogart za život v paláci s princem Harrym.

Zdroj: Politeka.net

„Megan zbožňovala svého psa, ale rozhodla se, že ho s sebou nepřinese kvůli Bogartově vztahu s Harrym. Bogart se nikdy k Harrymu nepřiblížil, když jeho rodina navštěvovala Kanadu,“ řekl znalec na královskou rodinu.

Share