Nečekaná nepříjemnost při svatbě Moniky Štikové: Hosté věnovali větší pozornost matce nevěsty než samotné nevěstě

Svatba Moniky Štikové nebyla ideální, jak původně chtěla. Na začátku přišla pozdě, kvůli čemuž se svatba mohla nekonat. Poté ji zastínila vlastní maminka Jindřiška. Den nebyl tak dobrý, jak si nevěsta přála.

Bylo plánováno, že svatba bude luxusní a na jednom z nejprestižnějších míst naší země. Monika Štiková si přála, aby právě taková byla její druhá svatba.

Zdroj: Instagram

Jejím manželem se stal hokejista Petr Binias. Ale jak se ukázalo, to by se mohlo nestát. Přišla pozdě na svatební obřad na radnici.

Zdroj: CNC_Malík, Tran, Malachovský

Monika Štiková měla přijít na radnici ve 12 hodin a přišla ve 13 hodin. Kvůli tomu ji matrikářka odmítla přijmout, protože mají jasný harmonogram práce, byli i jiní, kteří se chtěli stát manželi.

Zdroj: Instagram

Ale nevěsta byla vytrvalá a přesto se jim podařilo vzít.

Kromě toho hosté na svatbě začali více věnovat pozornost matce nevěsty. Krásné bílé šaty už viděli vícekrát, ale krásnou a štíhlou ženu v zelených šatech, které je již 70 let, viděli poprvé.

Zdroj: Instagram

Nejvíc překvapilo, že je jí už sedmdesát let, tomu nikdo nemohl uvěřit, protože Jindřiška Mikušková vypadá podstatně mladší.

Zdroj: CNC_Malík, Tran, Malachovský

Ze strany Moniky Štikové byli z příbuzných jen maminka a nevlastní otec. Rozhodla se, že už nikoho na veselku pozvat nechtěla.

Zdroj: Instagram

„Už dvacet let o sebe poctivě pečuje a maže se kaviárovým krémem“ informoval o tom jeden ze zdrojů z jejich rodiny tajemství mládí paní Jindřišky Mikuškové.

Monika Štiková má se svými dcerami velmi problematický vztah. Už více než dva roky spolu vůbec nekomunikují.

Zdroj: CNC_Malík, Tran, Malachovský

Její dcery proto vůbec netušily, že se jejich matka chystá podruhé vdát. Ze stejného důvodu chyběli na svatbě.

Monika Štiková si nakonec vzala manželovo příjmení a teď je Monika Binias. Teď má se svými dětmi ještě méně společného.

Share