Boží dárek: 57letá žena stala matkou dvojčat. Jak vypadá rodina teď, když je dětem 16

Tento příběh se stal v Americe v roce 2004. Aleta se proslavila po celém státu: nečekaně pro sebe se stala matkou dvojčat.

Zdroj: optim1stka.ru

Nyní dětem je už 16 let a jejich matce je 73. Jak ona dokáže zvládnout dva puberťáky?

Nejde o věk

Ve stáří by jen málo lidí rozhodlo narodit dítě. Tento věk je velmi riskovaný a důsledky mohou být strašné. Teprve nedávno s vývojem medicíny se ženy stále více rozhodují narušit zavedený způsob života a vybírají těhotenství ve věku 40 let.

Zdroj: optim1stka.ru

Aleta celý život odkládala narození dítěte. Pořád nebyl přesně ten okamžik. Buď se věnovala kariéře, pak šla do showbyznysu. Vlastní rozvoj, duchovní růst – život byl bohatý a jasný, ale letěl rychle.

Zdroj: optim1stka.ru

Jednoho dne se Aleta vzbudila a už bylo ji nad 50 let. Rozuměla: opravdu chce dítě a má strach, že už je pozdě. Ale žena se rozhodla využít šanci.

Necítila stáří, břemeno nemoci a byla jistá, že všechno bude v pohodě. Její příbuzní byli šokováni a byli proti tomu.

Zdroj: optim1stka.ru

Náročnosti

Těhotenství nenastávalo přirozeně, i když se Aleta zkoušela to několik let. Rozhodla se obrátit na odborníky – a bylo to správně. Úplně první IVF se podařilo, po dlouhé době Aleta byla těhotná. Postupem času zjistila, že bude mít dvojčata.

Zdroj: optim1stka.ru

O 16 let později

Aleta stále vede aktivní životní styl, užívá si života a zajímá se o novinky. 72letá žena vypadá skvěle. Současně dobře vychovává své dětí.

Podle fotografií, děti jsou také docela spokojené, na všech fotografiích se usmívají. Nemusíte se starat o děti, ani o Aletu. Nesnaží se stát důchodcem, zabývá se duchovními praktikami, dokáže hodně pracovat. Vypadá proto mladší, než opravdu je.

Zdroj: optim1stka.ru

Aby chápat své děti a aby oni nepovažovali ji za příliš starou, pro Aletu stačí jenom sledovat módní novinky.

Psali jsme: Manžel opustil matku s pětirčaty: „Zachránila se před depresí díky blogu na sociální síti“

Share