“Lítala po Strašnicích a Vinohradech”: Bohdalová se nerozloučila s Matyášem

Svatopluk Matyáš před týdnem odešel na pravdu boží. Dnes měl pohřeb, na který nezvládá přijít jeho spolužačka Jiřina Bohdalová. Žena se spletla, a místo Motola čekala ve Strašnicích a volala kamarádům během smutečního obřadu.

Zdroj: kafe.cz

Hvězda seriálu 30 případů majora Zemana se nakonec dočkala svého důstojného pohřbu v Motole. S nim se přišla rozloučit celá jeho rodina a také kolegové z filmového umění.

Ale pohřeb narušilo vyzvánění telefonu. Jiřina Bohdalová volala herci Antonínu Hardtovi, který se hned omlouval, že zapomněl vypnout vyzvánění na svém mobilu.

Zdroj: ahaonline.cz

“Volala mi Bohdalová. Když jsem se snažil to vypnout, zvonilo to stále. Ji nejde umlčet. Jiřině asi zradila paměť, a vypravila se na jiný hřbitov. Lítala po Strašnicích a Vinohradech, nemohla to najít,” řekl herec.

Také Antonín řekl, kdy se zesnulým Matyášem mluvil naposledy. “Byli jsme za nim loni, když slavil devadesátiny. Vypadal moc dobře, ale měl jenom problémy s chůzi. Zaskočila mě, že tak náhle odešel,” dodal smutně Hardt.

Zdroj: fdb.cz

Také o zesnulé hvězdě seriálu major Zeman promluvil herec Pavel Nečas. “Nikdy na Svatopluka nezapomenu. Nastoupil jsem první angažmá v Olomouci, kde on už hrál velké role,” řekl Nečas.

“Ujal mě hned na vrátnici a pozval mě na oběd. Tam se mě ještě zeptal, jestli mám kde spát. Vzal mě k sobě. Byl to slušný a velmi dobrý muž,” dodal Pavel.

Zdroj: zeny.cz

Share