“Kvůli Lucince má důvod vracet se domů”: Blízký kamarád o zpěvákovi Bohuše Matuše

46letý zpěvák Bohuš Matuš v prosinci bude poprvé tatínkem. Porodí mu dítě o 29 let mladší dívka Lucie. Zpěvák miluje mladou 19letou dívku, a často mluví o své lásce veřejnosti.

Někteří si mysli, že Bohuš je velmi infantilní. Někdy nazývá svou mladší partnerku miminkem, několikrát říkal o pomazlení mladé slečny a často používá zdrobněliny, které obvykle můžeme slyšet u děti.

Zdroj: idnes.cz

“Bohuš prostě takový je. Prostě tak mluví. Když ho poznáte, zjistíte, že není žádný pedofil, je to hodný kluk, který se umí starat o svou slečnu, jen zkratka mluví jinak,” řekl blízký kamarád Bohuše Matuše.

“Vůbec nechápu, proč mu někdo vyčítá, že má o tolik mladší partnerku. Už přece dokázal, že mu nešlo o mladé masíčko. Jsou spolu už přes dva roky a skvěle jim to klape,” dodal kamarád.

Zdroj: super.cz

“Kdybyste zažili to jako já v soukromí, jak spolu funguji, jak se doplňuji a mají se opravdu rádi, tak pochopíte, že to opravdu není vztah nakrátko,” uvedl kamarád.

Také dodal, že Bohuš je takový muž, který potřebuje partnerku. Lucinka ho obdivuje a má bezmezně ráda. “Matuš je z těhotenství velmi šťastný, dokonce mu to podle mě začalo o něco líp zpívat,” řekl přítel zpěváka.

Zdroj: idnes.cz

Také blízký kamarád Matuše řekl, že Lucie mu zachránila život a kariéru. Přišla k němu v období, kdy mrhal svým talentem, a díky své mladé partnerce se proměnil.

Zdroj: cysnews.cz

“Možná mu zachránila život, kdo ví. Bohuš má spoustu kamarádů z mokré čtvrti, kteří by ho mohli nešťastně nasměrovat do životní situaci, v níž by zpěvák jeho formátu asi neměl být, ale kvůli Lucince má důvod vracet se domů,” řekl kamarád.

Přítel zpěváka doufá, že z Bohuše bude perfektní tatínek, a z jeho mladé partnerky, která má ráda děti, bude úžasná maminka.

Zdroj: stars24.cz

Share