Kalousek veřejně přiznal, že je zamilován a před ukončením svého působení v Parlamentu promluvil o privátním životě

Po mnoha letech Miroslav Kalousek odejde z Poslanecké sněmovny. Nikdy nechtěl mluvit o svém soukromí, ale nyní prozradil, co dělají jeho děti a promluvil o své lásce.

Zdroj: top09.cz

Minulý týden bývalý ministr financí řekl, že ve vysoké politice končí. Není ale vyloučeno, že toto rozhodnutí je dočasným.

V příštích volbách do Sněmovny v roce 2021 kandidovat nebude. Do této doby bude přemýšlet, čím se bude živit mimo politiku.

Zdroj: rozhlas.cz

Přemýšlí o zaměstnání a podnikání.

O soukromí poslance se toho moc neví. Jediné, co je známo. že se v roce 2012 rozvedl se svou manželkou Radkou, má dvě děti a starou maminku.

Zdroj: denik.cz

Kalousek v rozhovoru prohlásil, že nikdy nebral politiku, jako způsob obživy, i když za svou funkci byl placen. Tvrdí, že některé poslance v e Sněmovně zajímá pouze plat a ostatní věci nejsou pro ně důležité.

Šéf poslaneckého klubu TOP 09 říká, že neví přesně, kolik za tuto dobu vydělal, ale má spočítané úspory. Za celý život si našetřil více než tři miliony korun.

Zdroj: ct24.ceskatelevize.cz

Miroslav Kalousek se stará o svou matku, která kvůli vysokému věku je ve velmi komplikované zdravotnické situaci.

Před několika lety to také se zdravím neměl lehké. Na tenisu si natrhl lýtkový sval a následně musel podstoupit akutní operaci břicha.

Zdroj: e15.cz

Nyní poslanec má strach o maminku, obzvlášť v době koronavirové. Kalousek tvrdí, že se maminka nenakazila a ani neví, že podobný virus existuje.

Sám politik zatím testován nebyl, protože neměl k tomu žádný důvod.

Zdroj: echo24.cz

Promluvil Miroslav Kalousek i o svých dvou dětech. „Z dětí mám opravdovou radost. Starší dcera je anesteziolog, mladší syn je ekonom, podniká,“ řekl poslanec o dceři Radce a synovi Petrovi.

Zdroj: ihned.cz

Navíc Kalousek prozradil, že je dědeček a má dva vnuky od starší dcery.

Nakonec Miroslav Kalouse dodal, že má přítelkyni, ale dál v tom jít nechce.

Zdroj: miroslav-kalousek.cz

Share