“Jsi nejlepší táta, partner, kamarád a přítel navždy”: Ondřej Buchtela prohrál boj s zákeřnou nemoci

Český hokejista Ondřej Buchtela, bohužel, odešel na pravdu boží. Mladý kluk prohrál boj s rakovinou srdce. Pláče celá jeho rodina a kamarádi, ale nejvíc to trápilo jeho lásku Aničku.

Zdroj: instagram.com

Buchtela byl velmi dobrým hokejovým hráčem Liberce, který měl ještě cely život před sebou. Bohužel před několika lékaři mu diagnostikovali rakovinu srdce, se kterou kluk se rozhodl bojovat.

Zdroj: instagram.com

“Ve 20 letech rakovinu nečekáme, ale když přijde, nezbývá nic jiného než bojovat. Není čas litovat se, ptát se, proč zrovna já a ne ten druhý, prostě a jednoduše bojovat,” napsal hokejista na svém Instagramu.

Zdroj: instagram.com

Bohužel, jeho boj byl marný, protože v Česku nebyl žádný lékař, který by mohl takovou zákeřnou nemoc vyléčit. Ale naštěstí, Buchtela nebyl celou dobu sám. Ve svém životě měl lásku, která se jmenuje Anička. Pár byl zamilovaný po uši. A také hokejista se staral o syna své partnerky.

Zdroj: instagram.com

Anna se starala o své lásce do poslední chvíle. Ondra odcházel, když ho přítelkyně držela za ruku. Dnes dívka trpí ohromnou bolesti a denně pláče. “Navždy v našich srdcích. Miluju tě,” řekla svému partnerovi.

Zdroj: instagram.com

Na Instagramu Anna sdílela snímek, na kterém se synem vzpomínají na hokejistu u jeho pietního místa. “Jsi nejlepší táta, partner, kamarád, přítel. Navždy!” napsala dívka pod snímkem.

Share