Jak Meghan Markle naštvala náhrdelníkem královskou rodinu: „Chtěla získat pozornost médií“

V roce 2016 měla Meghan Markle na sobě náhrdelník, který měl pro ni zvláštní význam, ale byla překvapená tím, co se stalo pak. Na veřejnosti se objevila se zlatým řetízkem kolem krku s písmeny H a M, která symbolizovala jejich jména s Harrym. Královští poradci s tím však nebyli spokojeni.

Zdroj: People.com

Řekli jí, že nošení náhrdelníků, jako jsou tyto, by povzbudilo pouze fotografy, aby fotografovali více a vedli k velkým titulkům.

Ve své knize „Hledání svobody: Harry, Meghan a Stvoření moderní královské rodiny“ napsali autoři Omid Scobie a Carolyn Duran.

Zdroj: Spletnik.ru

Pak se Meghan právě začala potkávat s Harrym a podle královské rodiny to nepotřebovalo zvláštní mediální pozornost. Jeden z vyšších asistentů tak zavolal milovaného prince, aby ji poučil o tom co dělat, po tomto hovoru byla ale Meghan velice nešťastná.

Zdroj: Spletnik.ru

Meghan během rozhovoru neřekla téměř nic, jen poslouchala rady. Ale poté, co zavěsila, byla nešťastná a velice emotivní. Ačkoli věděla, že asistent má dobré úmysly, skutečnost, že někdo z rodiny jejího přítele jí říkal, jaké šperky nosit nebo že se na fotografa neusmát, vypadala neskutečně. – říká kniha.

Zdroj: Spletnik.ru

Poté, podle Scobie a Durana, Meghan zavolala své kamarádce a stěžovala si, co se děje.

Nemůžu vyhrát. Předstírají, že za tyto fotografie nesu vinu já. Že to vypadá tak, že je povzbuzuji a chci takové fotografie. Nevím, co na to říct. Teprve včera na internetu napsali, že na fotografiích vypadám nešťastně, protože se snažím fotografa ignorovat. – podělila se o své zážitky Meghan.

Zdroj: Thesun.co.uk

Kniha Hledání svobody: Harry, Meghan a Stvoření moderní královské rodiny, bude vydána v USA 11. srpna. Sleduje životy Meghan Markle a prince Harryho, od prvních dnů jejich romantiky až po jejich rozhodnutí odstoupit z postu starších členů královské rodiny a přestěhování se do Los Angeles se synem Archie-m.

 

Share