Inteligence prince Harryho je zpochybňována

Autor knih o britské královské rodině Colin Campbell zpochybnil inteligenci prince Harryho. Daily Mail o tom napsal:

„Z mého pohledu je Harry mnohem méně inteligentní než Meghan,“ řekl spisovatel v rozhovoru s New! S odvoláním na princovu manželku, vévodkyni ze Sussexu Meghan Markle. – A zdá se mi, že se jí snaží do všeho oddávat, souhlasí se vším, co říká, a to i s těmi nejprimitívnějšími věcmi. Až do té míry, že je do ní blázen.

Zdroj: Thejakartapost.com

Podle Campbella udělala Markle chybu, když se dostala do konfliktu s královskou rodinou a vrátila se do Spojených států s Harrym a jejím synem Archiem. Redaktoři věří, že její naděje na slávu a pokračování v herecké kariéře se nesplní.

Zdroj: Britannica.com

Na konci června vyšla Campbellova kniha Meghan a Harry: Pravdivý příběh. Není známo, zda se spisovatelka setkala se svými postavami, ale je velmi blízká královské rodině a v minulosti napsala biografii princezny Diany, která byla zařazena do seznamu bestsellerů New York Times, a také biografii matky Alžběty II..

Zdroj: Finance.yahoo.com

Od 1. dubna přestali princ Harry a Meghan Markle jednat jako členové britské královské rodiny. Aby se mohli přesunout do Spojených států, pracovat a podnikat, museli opustit oslovení „Vaše královská výsost,“ vládní financování a značku Royal Sussex. V nadcházejících měsících se budou moci spolehnout na pomoc Harryho otce, prince Charlese, který hradí výdaje svého syna a tchyně z vlastních prostředků.

Zdroj: Thesun.co.uk

Share