Fanoušci se obávají o zdraví Britney Spears po jejím novém videu: „Chceme vědět, jestli je v pořádku“

Zdánlivě neškodné video způsobilo, že fanoušci zpěvačky měli ještě větší starosti.

V posledních týdnech si hnutí „Save Britney“ získalo na internetu popularitu: pod tímto hashtagem se na internetu objevují zprávy fanoušků, že jejich oblíbená hvězda je uvězněna a není sama sebou. Jádrem těchto předpokladů jsou nepotvrzené správy a určitý tajný dopis Britney, který zveřejnila její přítel a fotograf Andrew Galleri. Díky těmto dokumentům si jsou fanoušci jisti, že zpěvačka je v plné moci svého otce, který je jejím strážcem po mnoho let, a bez jeho svolení nemůže ani jít na kávu nebo ven. Sama Britney se ještě nevyjádřila k výzvám, aby ji „zachránila“, ale její sestra Jamie Lynn o této záležitosti nedávno hovořila. Dnes se v síti objevilo nové video zpěváčky – ale fanoušky to neuspokojilo.

Zdroj: Hellomagazine.com

Ve videu stojí zpěváčka na žlutém pozadí a odpovídá na otázky fanoušků – zatímco tyto otázky jsou samy o sobě podivné a podle komentářů v publikaci se vůbec netýkají témat, která byla pro sledovatele opravdu zajímavá.

Toto neškodné video vůbec nepotěšilo fanoušky. „Kdo položil tyto otázky, neměl žádné připomínky?“, – jeden z fanoušků byl překvapen. „Vlastně chceme jen zjistit, jestli jsi v pořádku,“ napsal další. Mezitím o situaci kolem Britney Spears hovořil i její 43letý bratr Brian, který poskyytl dlouhý rozhovor. Muž připustil, že o kampani zahájené fanoušky Britney ví jen málo, ale potvrdil skutečnost, že je stále v péči své rodiny.

Zdroj: Hellomagazine.com

Zjevně to bylo předtím nutné – vzhledem ke všemu, co se Britney stalo. Nyní se situace trochu změnila, ale všichni doufáme v to nejlepší. A ano, poslední slovo v této věci 100 % patří pro její opatrovníky. Předpokládejme na okamžik, že zrušíme všechno a ona sama se bude zabývat svými každodenními záležitostmi. Myslím, že to bude pro ní velká výzva, jako je řízení. Je to nejhorší řidič na světě a já si nedělám legraci, přestože ji z celého srdce miluji. Britney není nejlepší řidič, a proto jí do toho nikdo nenutí.

Zdroj: Hellomagazine.com

Po tomto kontroverzním prohlášení Brian také dodal, že každý z členů rodiny Spears – zejména ženy, májí svůj vlastní názor na tento problém, který jim nebrání v tom, aby dospěli ke společnému rozhodnutí o otázkách vazby.

Zdroj: Hellomagazine.com

Britney Spears se svou sestrou Jamie, matkou Lynn, otcem Jamesem (zcela vpravo) a bratrem Brianem

http://www.instagram.com/p/CDAUJiEgEsG

„Takže první otázkou je můj oblíbený film Disney – a to je samozřejmě Frozen (Ledové království). Opravdu miluji vztah mezi Elsou a Annou v této pohádce. Můj oblíbený celovečerní film je Volný den Ferrise Buellera. Kdy mám jít do postele? Někde mezi 11:30 a půlnocí. Moje oblíbená květina je růže. Moje první auto – dostala jsem ho, když mi bylo 17 let, a prakticky jsem neměla žádné pokuty za řízení, pouze jednu za rychlost“, – říká Britney ve videu.

V roce 2019 si připomínáme, že James Spears přenesl všechny své pravomoci na asistenta Jodie Montgomeryho. Bylo také hlášeno, že Spears starší zvedl ruku na jeho nejstaršího vnuka Seana před mladším Jadenem. Podle nových údajů však člověk stále dělá klíčová rozhodnutí v životě zpěváčky. Také není to tak dávno, co matka Britney Lynn požádala o kontrolu nad trustovým fondem zpěváčky a hodlá se více zapojit do vazebního procesu své dcery. Podle fanoušků Spears toto rozhodnutí také potvrzuje, že věci v rodině zpěváčky nejsou tak plynulé. Doposud však bylo první slyšení v tomto případě přerušeno: podle zpráv v západních médiích si někteří nejmenovaní jednotlivci stěžovali na špatnou video komunikaci (Britney se na schůzi nezúčastnil a musel kontaktovat soudce prostřednictvím videa) a na soude učinila skandál.

Share