Dominika Gottová prohlásila, že výrok Ivany je nepravdivý: „Velice mě toto prohlášení zabolelo a dokážu, že není pravdivé“, řekla nejstarší dcera Karla Gotta

Nejstarší dcera Karla Gotta Dominika naprosto nesouhlasí s výrokem vdovy Ivany Gottové o ní. Ivana prostřednictvím své mluvčí Anety Stolzové řekla, že Dominika nemá o rodinu svého tatínka žádný zájem. Dominika ale tvrdí, že to tak není.

Aneta Stolzová uvedla, že od chvíle, kdy se Dominika Gottová vrátila do Česka, nemá o rodinu svého otce zájem. Také ji prý nezajímalo, jaký bude hrob jejího otce.

Zdroj: Instagram

Také podle ní Dominika Gottová před narozeninami svého otce nevolala ani vdově Ivaně, ani své sestře Lucii. Nepodepsala proto dopis Karlu Gottovi, který podepsali další členové rodiny Českého slavíka.

Zdroj: Blesk – David Malík

Dominika řekla, že nevěděla, že ostatní členové rodiny plánují uspořádat společný dárek.

Zdroj: Aha! Tůma

Takové vyjádření mluvčí Ivany Gottové se však zpěvaččině starší dceři evidentně nelíbilo. Prý to není pravda, zajímá se o život ostatních členů rodiny.

Foto: Michaela Feuereislová

Podle Dominiky Gottové měla manželka jejího otce obvolat všechny děti svého manžela a sdělit jim informace o formě uctění památky Karla Gotta. Nemůže totiž vědět, co Ivana plánuje dopředu.

Fotot: Michaela Feuereislová

„S rodinou, včetně sestřiček, v kontaktu jsem. Velice mě toto prohlášení zabolelo a dokážu, že není pravdivé“ řekla Dominika Gottová pro Blesk.cz.

Zdroj: Blesk / Marek Pátek

Nejstarší dcera Českého slavíka však už nic neřekla a nevysvětlila, jak přesně chce svůj výrok potvrdit.

Zdroj: Profimedia.cz

Ve stejný den Ivana Gottová zveřejnila trailer k chystanému dokumentu o Karlu Gottovi, kde se ukáže trochu jiná stránka zpěvákova života.

Share