„Chlapec vystoupil ze školy ven a šel k autu“: Když uviděl, jaké překvapení pro něj jeho matka připravila, rozplakal se

Carter je obyčejný americký školák, který velmi miluje psy. V jeho domě žijí dvě zvířata, z nichž jedno je fenka jménem Piper. Věrní pes a chlapec jsou nerozluční přátelé a Carterovi nic nedělá větší radost než tvář roztomilého mazlíčka.

Ale není to tak dávno, co se stal velmi nepříjemný příběh: Piper zmizela!

Carterova máma, April Likata, ji pustila na dvorek s druhým psem, a když přišel čas vzít domácí zvířata domů, ukázalo se, že Piper byla pryč! Šokovaná žena nevěděla, co si má myslet. Oběhla celý dvůr, ale nenašla fenu.

Zdroj: mur.tv

Jak roztrpčený byl Carter, když zjistil, že jeho milovaný mazlíček zmizel! A další děti také byly smutné, když se o tom dozvěděly.

Žena se snažila ji najít. Zveřejňovala na sociálních sítích, kontaktovala různé skupiny a útulky, ale všechno to bylo marné.

A najednou, když už rodina ztratila naději na setkání s Piper, April dostala zprávu od Genesee Country Animal Shelter. Dobrovolníci řekli, že mají fenu podobného popisu jako ta, kterou rodina hledala.

April byla neuvěřitelně potěšena! Žena byla šťastná a těšila se na setkání Cartera se svým mazlíčkem. Rozhodla se, že svému synovi nic neřekne, ale připraví pro něj překvapení.

Zdroj: mur.tv

Domácí mazlíček byl přivezen do školy, kde chlapec studuje. Rodiče čekali v autě a těšili se na emocionální setkání.

Zdroj: mur.tv

Když Carter vystoupil ze školy ven a uviděl Piper, nemohl uvěřit svým očím a pak se rozplakal. Chlapec si byl jistý, že se s ní už nikdy nesetká. Domácí mazlíček také začal vrtět ocasem a pak svého přítele zasypal polibky!

Zdroj: mur.tv

Zdroj: mur.tv

„Můj syn tak miluje Piper a tak se o ni bál, když zmizela! Jak je hezké vidět ji, když znovu spí vedle něj. To je skutečný vánoční zázrak pro naši rodinu!“, říká žena.

Zdroj: mur.tv

Jsme velmi rádi, že se Piper a Carter setkali! Ať už se nikdy znovu neztratí!

Share