Bezdomovec krmí toulavé kočky každý den, i když sám často hladoví

Soucit a podpora jsou důležité nejen mezi lidmi, ale i ve vztahu ke zvířatům. To dobře ví Long Doom, muž, který ztratil svůj domov a žije na vlakovém nádraží v Thajsku.

Zdroj: kakao.im

Bezdomovec má to těžké, ale nikdy nezapomíná na kočky žijící na ulici a při každé příležitosti se jim snaží koupit jídlo.

Zdroj: kakao.im

Muž vydělává peníze prodejem limetek. Bez ohledu na to, kolik peněz z toho dostane, Long nejdřív kupuje žrádlo pro kočky a za zbytek peněz si už něco kupuje pro sebe. A pokud to nestačí, souhlasí přečkat.

Muž je považuje za svou rodinu, a ví, že se kromě něj nemají na koho spolehnout.

Zdroj: kakao.im

Poté, co jedna turistka vyfotografovala Longa a zveřejnila fotografii na sociální síti, kupující k němu začali častěji přicházet a milovníci zvířat přinášeli žrádlo pro kočky.

Zdroj: kakao.im

Lidé, kteří byli připraveni pomoci, jednou přinesli bezdomovci nové oblečení, ostříhali mu vlasy a nabídli si mu pronájem bytu. Ale Long odmítl, protože nemohl své mazlíčky nechat napospas osudu.

Zdroj: kakao.im

Co je to, ne-li štědrost a laskavost? Long Doom je dobrým příkladem toho, jak se obětuje pro čtyřnohé přátele, i když sám potřebuje základní zboží.

Share