„Moji rodiče se často hádali a já, abych neslyšel skandály, bral jsem si jídlo a zamykal jsem se v pokoji“: Jak chlap, který važil 325 kg, změnil se k nepoznání, aby se oženil

V 33 letech Brandon Scott vážil 325 kg. Ale stále se mohl nějak pohybovat, mýt se a starat se o sebe.

Začal tloustnout od asi 6 let. „Moji rodiče se často hádali a já, abych neslyšel skandály, bral jsem si jídlo a zamykal jsem se v pokoji“. A tak začala jeho cesta k váze 325 kg.

Zdroj: zen.yandex.ru

Ve 12 letech Brandon vážil již 113 kg, a ve 18 letech – už 180 kg.

Snil o tom, že se stane operním zpěvákem, měl opravdu talent. Mladý muž vstoupil na vysokou školu a úspěšně studoval. Aktivní život studenta zastavil váhu. Ale ne na dlouho.

Dozvěděl se, že jeho otec má milenku. Otec opustil rodinu. A Brandon musel podporovat svou matku a mladšího bratra a sestru, proto začal pracovat jako učitel.

Zdroj: zen.yandex.ru

Nespokojenost se životem se vrátila chuť k jídlu znovu. Ve 27 letech začal vážit 270 kg, a ve 30 letech dosáhl hmotnosti 325 kilogramů.

Jednou potkal dívku jménem Taylor a zamiloval se do ní. Začal s ní chodit.

Chtěl být šťastný, chtěl, aby jeho milovaná byla s ním šťastná, chtěl svatbu, děti. Ale chápal, že kvůli váze je to prostě nemožné. To ho stimulovalo. Brandon Scott se rozhodl zhubnout.

Zdroj: zen.yandex.ru

Byl v pořadu Můj 300kg život, který pomáhá lidem s extrémní váhou hubnout a transformovat se. Lékař řekl, že Brandon musí zhubnout 54 kg za 2 měsíce. V tomto případě schválí operaci žaludku.

Brandon ztratil 63 kg za 2 měsíce!

Před operací začal mít zdravotní problémy. Důležitá operace musela být odložena. Ale stále hubl. V sedmém měsíci účasti na pořadu vážil již 211 kg. A podstoupil operaci, aby jeho žaludek chirurgicky zmenšen.

Příští měsíc ztratil dalších 19 kg. Za rok zhubl 152 kg. Pořád dokončil s váhou 173 kg.

Zdroj: zen.yandex.ru

Lékař slíbil, že brzy odstraní přebytečnou kůži, která po tak rychlé ztrátě váhy byla asi 30 kg.

Zdroj: zen.yandex.ru

Pořad je u konce, život není! Taylor vždy byla s ním a pomáhal mu. Dokonce s ním držela dietu. Brandon se konečně začal věnovat hudbě.

Zdroj: zen.yandex.ru

Ale Brandon je stále v procesu.

Zdroj: zen.yandex.ru

Share