“Často mi tvrdil, že mu nic není”: Rok od posledního setkání Karla Gotta z staršími dcerami

V úterý 28.července uběhl rok od posledního setkání legendárního zpěváka se svými staršími dcerami Dominikou a Lucii. Naposledy s nimi obědval na zahradě své vily na Bertramce.

V ten den jeho dcery přišli k němu popřát k osmdesátým narozeninám. Přesně tehdy řekl své světce Lucii, že bojuje s leukémii, ale Dominice ne.

Zdroj: stars24.cz

Ale nejstarší Gottová dcera uviděla, že není v pořádku. “On mi tvrdil, že mu nic není, že si jen doléčuje zápal plic. Jak se mi podařilo zjistit, Lucii s Ivanou o svém vážném onemocnění řekl. Ale přede mnou to zatajil,” řekla Dominika, která se dozvěděla o leukémii svého táta jenom v září.

Zdroj: tn.nova.cz

“Ivana mi to řekla jako poslední. Tvrdila, že mi to s tatínkem sdělit odmítali, abych o tom nikde nemluvila. Ale já bych to proboha nikde neřekla,” dodala nejstarší Slavíková dcera.

Tohle setkání přineslo dvě události, které se uskutečnily trochu později. První je natáčení záběru do filmu Karel o Gottovi, který režíruje Olga Špátová. Premiéra se uskuteční 15.října.

Zdroj: ahaonline.cz

Dominika se v té době době nechtěla, aby zveřejnily scény s ni, protože podle ní byla pod vlivem léku. Potom se se všemi souhlasila, a Dominiku jsme uvidíme v filmu Karel. “Nechci to tátovi kazit,” řekla nejstarší Gottová.

Druhou události byla odtažitost nevlastní sestry Lucie k Dominice. Stěžovala Ivaně, že se ji boji. “Mohla to říct rovnou mně, a ne si stěžovat za mými zády,” řekla Gottová.

Zdroj: slavik-karel-gott.cz

Share