Vilma Cibulková promluvila o návratu na obrazovky: O herečce dlouho nikdo nic neslyšel, teď se ale něco změnilo a rozhodla se opět hrát jednu z hlavních rolí

Vilma Cibulková dlouho preferovala být v ústraní. Nehrála ani ve filmech, ani v seriálech, dlouho bylo možné ocenit její talent jen v divadle. Nyní se ale herečka vrací k natáčení. Hned bude mít velkou roli, film bude o jedné staré vraždě.

Film se bude jmenovat Promlčeno. Herečka Vilma Cibulková bude vyšetřovat a bojovat proti jedného děsivého tajemství, které je staré už 20 let.

Zdroj: profimedia.cz

Tato role by se jí měla líbit, protože bude hrát v dramatu. Snad v této roli opět předvede všem divákům svůj herecký talent a herecké schopnosti.

Zdroj: Pavel Machan, Ringier Axel Springer

O herečce dlouho nikdo nic neslyšel. Neúčastnila se žádných veřejných akcí. Většinu času byla doma a užívala si klidu.

Foto: Marek Pátek

Teď se ale něco změnilo a rozhodla se opět hrát jednu z hlavních rolí. Je jednou z těch hereček, které si pečlivě vybírají role, které budou plnit.

Zdroj: herminapress.cz

„Považuji scénář k tomuto filmu za velmi silnou látku, téma je totiž nadmíru závažné a režisér Robert Sedláček je báječný“ řekla Vilma Cibulková.

Zdroj: nogup agency

Tyto důvody ji přiměly k tomu, aby dostatečně rychle souhlasila s tím, že bude hrát roli v tomto filmu. Společně s ní bude pracovat mladá herečka Denisa Barešová.

Zdroj: DonArt / film Promlčeno

Vilma Cibulková bude hrát roli její matky. Matka celých 20 let své dceři neříka velké tajemství. Mladá dívka tedy neví, co bylo v minulosti a co ovlivnilo její život.

Zdroj: DonArt / film Promlčeno

Kromě těchto dvou hereček tam ještě budou hrát takoví slavní lidé jako Vladimír Kratina a Karel Roden.

Zdroj: profimedia.cz

Share