„Brzy ukončím oficiální status manželky diplomata“: herečka Veronika Žilková prozradila, že zůstává v Česku

Herečka Veronika Žilková spolu se svým manželem Martinem Stopnickým žila rok a půl v Izraeli. Tato země se od Česka velmi liší, ale stala se pro ně druhým domovem. Milují toto místo a rádi tam žijí. Ale dříve nebo později všechno skončí.

Na začátku bylo pro ni velmi těžké dokončit všechny své aktivity v ČR a přestěhovat se do jiné země. Navíc život v Izraeli byl jiný, než ve vlasti.

Zdroj: Blesk.cz

Za nějakou dobu si zvykla na život ve Svaté zemi a docela se jí tam líbilo, stal se pro ni druhý domov. Ale i tento příběh už skončil.

Zdroj: Instagram

Když odjížděla, sotva se jí podařilo přesvědčit samu sebe, že bude žít 4 roky v Izraeli. Bylo pro ni těžké se rozloučit se vším, co měla v Česku a začít téměř nový život.

Zdroj: Mária Rušinová, Pavel Machan, archiv

„A teď zase přišlo nečekaně tohle, vracím se dřív, než bych chtěl, takže se přiznám, že jsem z toho trošku rozhozená“ řekla Veronika Žilková.

Zdroj: eXtra.cz

Všechno se stalo nečekaně kvůli koronaviru. Neplánovala návrat do vlasti.

Zdroj: Instagram

„Velmi brzy ukončím oficiální status manželky diplomata“ vysvětlila Veronika Žilková.

Zdroj: Aha! – Karel Kopáč, ara

Status manželky diplomata znamená, že musí být většinu času se svým manželem. Až jí tento status skončí, může být v Česku podstatně více času než v Izraeli.

Zdroj: prima.iprima.cz

To znamená, že nyní bude létat do Izraele za svým manželem a dcerou Kordulou jako turista.

Zdroj: Instagram

Nyní chce herečka najít práci v Česku, proto zatím zvažuje různé nabídky. Vypadá to, že tu zůstane déle, než plánovala, ale bude potřebovat peníze na návštěvu rodiny.

Share