Náročný měsíc Maroše Kramára: nejprve skandál a poté operace

Nedávno se s Marošem Kramárem odehrál jeden velmi nepříjemný příběh, někdo to dokonce označil za skandál. Naštěstí pro něj vše dopadlo dobře. Nedlouho poté však měl nějaké zdravotní problémy. Co přesně musel slavný slovenský herec řešit?

Poslední týdny pro herce Maroše Kramára rozhodně nebyly dobré. Na začátku byl skandál s jednou ženou, pak zdravotní problémy.

Zdroj: Joj.sk

Na Slovensku vznikl jeden případ, po kterém byl Maroš Kramár obviněn ze sexuálního obtěžování. Tehdy při natáčení pořadu Inkognito sáhl maskérce na zadek.

Zdroj: Instagram

Tehdy ho několik žen obvinilo ze sexuálního obtěžování a v médiích se to prezentovalo jako obrovský skandál.

Zdroj: FTV Prima

Naštěstí pro samotného herce vše dopadlo dobře a nedostal žádný trest. Hlavní je, že sama maskérka ho z ničeho neobvinila.

Zdroj: Instagram

Teď může herec dál v klidu pracovat, nikdo ho nevyhodí. Jakmile ale vyřešil jeden problém, jak musel řešit další, tentokrát už se zdravím.

Zdroj: cas.sk

Podle jeho zveřejnění na sociálních sítích se dá předpokládat, že nedávno podstoupil operaci zraku.

Zdroj: Instagram

„Díky panu doktorovi Piovarčimu otec a já vidíme svět mnohem hezčí a ostřejší. Děkujeme“ napsal Maroš Kramár na svém Instagramu.

Zdroj: Instagram

Otec Maroše Kramára Ján Kramár je také hercem. Za pouhé dva měsíce mu bude 92 let.

Studoval v hlavním městě Slovenska Bratislavě. Poté, co se stal hercem, hrál v různých seriálech a filmech, převážně hrál role lidových postav. Ve své době byl dost populárním hercem.

Share