Moje tchyně vložila mi do peněženky bobkový list: Teď jsem ji hodně vděčná

Nyní používáme bobkový list jako koření, které dává zajímavou kořenitou chuť. Jsme však úplně zapomněli na další užitečné, a dokonce magické vlastnosti bobkových listů. Už dlouho se používají nejen jako koření, a nejen jako lék, ale také jako kouzelný talisman pro peníze. Ukázalo se, že bobkový list je silným magnetem pro finanční příjem. Ve starověku vítěze dostávali věnec bobkových listů. Pokud si přečtete tento článek, dozvíte se, jak obyčejné listy mohou přilákat peníze, prosperitu a bohatství.

Zdroj: kenguru.plus

Jak zvýšit své příjmy?

Vonné koření mi pomohlo zvýšit můj příjem. Pro další obřad jsem připravila tři bobkové listy a přírodní pomerančový olej:

  1. Dejte jednu kapku tohoto oleje na bobkový list. Citrusové plody jsou považovány za symboly bohatství, takže pomeranč a bobkový list pomohou zvýšit bohatství.
  2. Umístěte listy tam, kde obvykle držíte peníze a bankovní karty. Například v peněžence nebo v kabelce
  3. Když to rozložíte, nezapomeňte říct „Bobkový list, který vyrostl pod sluncem, přines v můj domov bohatství a úspěch!“

 

Jak přitáhnout finance?

Aby přilákat k sobě energie bohatství, musíte používat speciální obřad. K tomu je třeba připravit 7 bobkových listů a kousek červené nitě. Rituál proveďte následujícím způsobem:

Bobkové listy svažte touto nití a k tomu přivažte bankovku, a dejte nad dveřmi.

Za měsíc odstraňte amulet a bobkové listy rozložte do všech pokojů v bytě. Nezapomeňte dát jeden z nich do tajné kapsy v peněžence.

 

Hodně štěstí!

Share