Karel Gott dnes měl oslavit 81. narozeniny: Manželka Ivana s dcerami mu do nebe poslali tento dojemný vzkaz a místo posledního odpočinku musí hlídat ochranka

Karel Gott bude mít ochranku i po své smrti. V úterý, kdy měl oslavit 81. narozeniny, místo posledního odpočinku Slavika bude hlídáno, protože sem zamíří stovky lidí.

Navíc rodina Gottových u hrobu zanechala osobní vzkaz, ke kterému se ale nepřipojila Dominika.

Zdroj: sip.denik.cz

O dohlížení na hrobku zesnulého manžela požádala Ivana Gottová Správu pražských hřbitovů, protože počet lidí zde bude přibývat.

Ředitel Karel Kobliha potvrdil, že situaci už monitorují a v úterý budou směrovat maximální pozornost.

Zdroj: blesk.cz

Ivana má totiž strach, že by se mohla opakovat situace z ledna, kdy u hrobu Karla Gotta vypukl požár kvůli stovkám hořících svíček.

Zdroj: blesk.cz

Mluvčí Správy pražských hřbitovů Oldřiška Dvořáčková prosí návštěvníky nedávat svíčky v blízkosti keřů a květin, které mohou vzplanout.

Dvořáková také řekla, že se na hřbitově ročně objevují požáry, kvůli neukázněným návštěvníkům. Obzvlášť se to stává, když je sucho.

Zdroj: blesk.cz

Fanoušci Karla Gotta začali proudit k jeho hrobu už o víkendu. Někdo si jenom tak může uvědomit, že Mistr už není mezi námi.

Zdroj: blesk.cz

V pondělí hrob byl uklízen a byl na něm umístěn dojemný vzkaz. Rodina se v něm obrátila na milovaného tatínka a dědečka.

Zdroj: blesk.cz

„Moc nám chybíš, je tu bez Tebe velké prázdno. Vzpomínáme na Tebe s láskou každý den,“ je napsáno ve vzkazu, pod kterým se podepsali Ivana, Charlotte, Nelly, Lucie, Vojta a Honza.

Zdroj: pinterest.com

Chybělo zde však jméno nejstarší Gottové dcery Dominiky, která se nejspíš nepřidala, kvůli napjatým vztahům s vdovou Ivanou Gottovou.

Zdroj: tn.nova.cz

Share