Jiří Krampol se pustil do Čechů a nechápe své spoluobčany: Vůbec se mu nelíbí, že lidé jezdí na dovolenou do jiných zemí, kde je vysoká míra nákazy

Jiřímu Krampolovi se rozhodně nelíbí, že se někteří lidé vyjadřují velmi nerozvážně. Stejně tak se mu nelíbí nerozvážné činy. Herec bere pandemii koronaviru v Česku i ve světě dost vážně, takže nechápe lidi, kteří začínají jezdit do jiných zemí. Vyjádřil se, co si o tom myslí.

Obvykle Jiří Krampol rád odpočívá u moře, opaluje se nebo podobně, ale letos se rozhodl zůstat doma. Rok 2020 nebyl snadný, proto letos udělal výjimku.

Zdroj: Expres.cz / Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Herec řekl, že každý rok odpočívá u moře, rád létá na ostrov Džerba, který je poblíž Tuniska. Tenhle ostrov miluje, protože tam letí jen dvě hodiny.

Letos ale nikam létat nebude, zůstane doma. Herec bere situaci s koronavirem vážně.

Zdroj: Profimedia.cz

„Ti, kdo se chystají, jsou normální idioti, jelikož můžou způsobit katastrofu“ řekl Jiří Krampol pro portál Sedmička.

Zdroj: Aha! Martin Hykl

Herec by si velmi přál, aby lidé vážně hodnotili vše, co se děje.

Podle jeho názoru by bylo mnohem efektivnější, kdyby se každý staral o své zdraví a podnikl všechny možnosti, aby nenakazil ostatní.

Nyní naprosto nerozumí lidem, kteří cestují do oblastí, kde jsou zjevné problémy s koronavirem, aby si odpočinuli u moře.

Zdroj: Magazinfoto.cz

Podle něj je takové chování sobecké. Teď je taková doba, že je třeba trochu snížit své sobectví a přemýšlet o ostatních.

Jiří Kampol uvedl, že letošní léto stráví v Česku. Nejspíš pojede do Jeseníků. Chce si odpočinout v místech, kde je čistý vzduch a bude mu dobře.

Zdroj: profimedia.cz

K tomu ale potřebuje, aby byly splněny dvě podmínky. Nejprve musí dokončit natáčení komedie Stáří není pro sraby. Za druhé, aby jeho manželka Hanka opět měla sílu.

Foto: Marek Pátek

„Byla na operaci, dělali jí klouby na noze. Teď se nemůže na tu nohu postavit“ dodal Jiří Kampol.

Nyní je jeho manželka doma, zotavuje se. S největší pravděpodobností za pár týdnů už bude moci normálně chodit.

Share