Jak odstranit veškeré nečistoty z dlažby

Pro některé bude tento příspěvek skutečným vynálezem. Dnes budeme mluvit o tom, jak vyčistit kachel a odstranit z něho všechny nečistoty.

Materiály jako mramor, keramika nebo žula se často používají pro povrchy, protože se velmi snadno používají. Chcete-li však dosáhnout dokonalého lesku, musíte se někdy snažit.

Zdroj: poshepky.com

JAK ČISTIT KACHEL

Kachel můžete čistit různými způsoby, zejména nyní existuje na trhu mnoho produktů. Pro mě se však takový jednoduchý úkol stal skutečným problémem, protože jsem alergická na většinu chemikálií. To mě přinutilo hledat alternativu z neškodných látek, které nebudou mít nižší účinnost než drahé čisticí prostředky.

Zdroj: poshepky.com

Sdílím s vámi speciální recept, který mi řekla má sousedka. Nakonec díky tomu můj kachel je úplně čistý. K mému překvapení prostředek dokonale odstraňuje znečištění. S jistotou mohu říct, že jeho účinnost je stále bezkonkurenční!

Ingredience:

  • 5 litrů vody
  • 1/2 polévkové lžící sody
  • 1/3 polévkové lžící citronové šťávy
  • 1/4 polévkové lžící bílého octu

Zdroj: poshepky.com

PŘÍPRAVA:

  1. Musíte nalít vodu do nádoby a rozpustit v ní sodu.

Zdroj: poshepky.com

2. Poté přidáváme čerstvě vymačkanou citronovou šťávu a důkladně promícháme. Pak přidáváme ocet. Měla by se vytvořit pěna. Pro snadné použiti nalejte prostředek do pulverizátoru.

Zdroj: poshepky.com

3. K čištění nastříkejte prostředek na špinavé oblasti. Nechte to na půl hodiny a potom pomocí štětce nebo houbičky otřete.

Zdroj: poshepky.com

 

  1. Výsledek vás překvapí, kachel bude vypadat jako nový!

Když trochu tohoto prostředku přidáte do vody pro mytí podlah, tak vaše čištění bude mít dezinfekční účinek.

Zdroj: poshepky.com

Nezapomeňte po použití tohoto prostředku opláchnout kachel a vytřít ho. Nejlepší pro tohle je použít ručníky z mikrovlákna nebo bambusu.

 

Jak čistíte kachel vy? Věděli jste o takovém, způsobu?

Share