Horoskop na srpen 2020 pro všechny znamení zvěrokruhu: Co čeká vaše znamení

Hvězdy upřednostňují snaživou práci: vynaložené úsilí se jistě vyplatí do konce měsíce. Buďte opatrní s novými začátky: není pro ně ten nejlepší čas.

Zdroj: liza.ua

Horoskop na srpen – znamení Beran (21.3–20.4)

Zdroj: liza.ua

Konečně budete odpočívat. S celou rodinou, s milovanou osobou nebo s přáteli? Záleží jen na vás, v každém případě odpočinek bude úspěšný a bude pro vás přínosným. Ale neutrácejte hodně peněz: tento měsíc hvězdy doporučují být opatrným ve finančních záležitostech.

Horoskop na srpen – znamení Býk (21.4–20.5)

Zdroj: liza.ua

Tento měsíc budete mít tendenci vidět vše v černobíle barvě a rozdělovat to, co se děje, na pozitivní nebo negativní. Vaše kategoričnost a nesnášenlivost může vést ke konfliktům s blízkými. Snažte se nedělat důležitá rozhodnutí: na podzim se k vám vrátí střízlivý pohled na svět kolem vás.

Horoskop na srpen – znamení Blíženci (21.5-21.6)

Zdroj: liza.ua

Máte na cíli velký úspěch a uděláte vše pro to, aby se váš sen splnil. Cesta k vašim cílům nebude snadná: budete muset zvládnout nepředvídané překážky, nedorozumění s blízkými a složité vztahy s kolegy. Hlavní věcí je nezastavit se a nezpomalit, pak vás výsledek potěší.

Horoskop na srpen – znamení Rak (22.6-22.7)

Zdroj: liza.ua

Únava a apatie vás překonají. Nesnažte se je překonat snahou vůle. Naopak, ponořte se do sebe: je čas pochopit, co je pro vás prioritním cílem a jak ho dosáhnout. Musíte se inspirovat a změnit to, co chcete.

Horoskop na srpen – znamení Leo (23.7-23.8)

Zdroj: liza.ua

Srpen se vám bude zdát báječnou pohádkou: jste plný síly a energie. V podnikání máte kompletní pořádek, finanční situace je stabilní, a dokonce došlo k růstu. Neztrácejte však hlavu: vítězství na všech frontách může otočit hlavu. Musíte být více skromní!

Horoskop na srpen – znamení Panna (24.8-23.9)

Zdroj: liza.ua

Je čas postarat se o svůj domov a postarat se o vaši pohodu (zdravotní a kosmetické ošetření dá dobrý výsledek). Souběžně budete muset vyřešit problém související s osudem příbuzného nebo nejlepšího kamaráda. Vyhněte se konfliktům a buďte opatrní se svými financemi.

Horoskop na srpen – znamení Váhy (24.9-23.10)

Zdroj: liza.ua

Budete potřebovat romantiku. Rodinní představitelé tohoto znamení by měli jet se svými milovanými na romantický víkend nebo najít nové společné koníčky. Osamělým Váhám hvězdy slibují perspektivní setkání do konce měsíce.

Horoskop na srpen – znamení Štír (24.10-22.11)

Zdroj: liza.ua

V srpnu kariéra pro Štíra zmizí do pozadí. Práce v červenci přinese dobré finanční výsledky a budete se chtít podělit svým úspěchem s blízkými. Kupte si něco, co spojí vaši rodinu (například letní dům nebo auto) nebo zahájíte společný byznys (to vás spojí).

Horoskop na srpen – znamení Střelec (23.11-21.12)

Zdroj: liza.ua

Sledujte cestou zvolenou minulý měsíc, pracujte pro budoucnost. Pravděpodobně, že si nebudete moci odpočinout, proto jsou možné spory s vašimi milovanými. Vypracujte jasný harmonogram a věnujte alespoň jeden den v týdnu svým blízkým: oni jsou vaší podporou.

Horoskop na srpen – znamení Kozoroh (22.12–20.1)

Zdroj: liza.ua

Je možná neočekávaná změna zaměstnání nebo místa pobytu. Nebojte se: na podzim se napětí ustoupí, všechny změny budou k lepšímu, včetně finanční. Příbuzní a přátelé budou pro vás velkou podporou – odplatíte jim láskou a pozorností.

Horoskop na srpen – znamení Vodnář (21.1-19.2)

Zdroj: liza.ua

Vodnáři budou mít klid ve všech sférách života. Stravte svůj volný čas pečováním o své zdraví: možná je čas přehodnotit vaši stravu nebo začat sportovat. Analyzujte své kolo známých a přestaňte komunikovat s těmi, u kterých máte podezření na to, že vás využívají.

Horoskop na srpen – znamení Ryby (20.2–20.3)

Zdroj: liza.ua

Budete analyzovat svůj život. Možná se v důsledku toho rozhodnete zcela změnit svou profesí nebo přehodnotit svůj vztah s partnerem. Jedním slovem je fáze, během které budete muset opustit zónu pohodlí a hodně pracovat. Můžete to zvládnout!

Share