„I Karel Gott by to po ní chtěl“: сo prorokuje věštkyně Graciela o budoucnosti Charlotte Gottové

Když Karel Gott zemřel, raději nic neříkala a prožila to sama se sebou. Ale Charlotte Ella Gottová má stále jasný pěvecký talent, navíc to umí, ale stále nezačíná. Mnoho lidí se zajímá o to, proč nepokračuje ve své kariéře. Vědma Graciela prozradila pro portál Šíp, co holčičku v budoucnu čeká.

Graciela je známá vědma, takže umí dobře hádat z karet. Teď prozradila, co čeká Charlottu Gottovou v budoucnu, protože ještě nedávno měla připravený dobrý start v kariéře.

Zdroj: Supraphon, archiv

„Momentálně truchlí a je uzavřená“ řekla vědma Graciela. Podle ní dívka své pocity tají, ale stále jí chybí otec.

Řekla, že dívka se bude v budoucnu určitě věnovat zpěvu. Charlotte se ale zatím definitivně nerozhodla. Čeká ji velké setkání a spousta radosti.

Zdroj: archiv Blesku, Popkoncert

„I Karel Gott by to po ní chtěl. Charlottka tu má boží oko. Bude následovat tatínka“ dodala vědma Graciela.

První kartou, kterou uviděla, bylo požehnání. Podle ní to znamená, že dívka bude mít štěstí ve všem, co bude dělat. Její tatínek by to uvítal.

Zdroj: Supraphon, archiv

Řekla také, že sice bude ve zpěvu úspěšná, ale ještě na tom musí hodně pracovat. Třetí dcera Karla Gotta na tom trénuje, aby zvýšila svou pěveckou úroveň.

Zdroj: abl

V minulosti už měla s otcem vážné pracovní zkušenosti. Společně zpívali v různých pohádkách, Charlotte se také podílela na muzikálu.

Ještě když byl Karel Gott naživu, říkal, že jeho dceři Charlotte se zpěv moc líbí. Hlavně se dobře připraví a pak to zvládne.

Zdroj: Hermína

Krátce před smrtí Karla Gotta spolu s Charlotte zazpívali krásný duet Srdce nehasnou. Tato píseň se líbila velmi mnoha posluchačům.

Český slavík si v té chvíli uvědomoval, že mu zbývá žít jen trochu času, a tak chtěl, aby s ním jeho dcera zazpívala. Pro dívku bylo těžké zpívat tuto píseň, protože věděla, o co jde.

Zdroj: profimedia.cz

„Občas jsme ji museli všichni povzbudit, že je to jen píseň. Je to citlivá slečna“ řekl Lukáš Chromek, producent Srdce nehasnou.

Byl to pro ni těžký úkol, protože bylo nutné tuto píseň zazpívat mnohokrát v různých variacích. Ale to je standardní práce hudebníků ve studiu.

Foto: M. Rušinová, P. Machan, M. Hykl, archiv Blesku

Michal David také řekl, že Charlotte Gottová má velkou šanci stát se úspěšnou zpěvačkou. Podle něj má velký potenciál, ale musí ještě hodně pracovat.

Share