Způsob, jakým obvykle sedíte, může hodně říct o vaší osobnosti

Řeč těla je silnou formou komunikace. Přesnějí, vaše pozice při sezení může říci hodně o vaší osobnosti. Podívejte se na tyto různé polohy sedu a vyberte tu, kterou maté nejvíce rádi.

Zdroj: poshepky.com

Pozice A

Lidé, kteří nejčastěji sedí v takové pozici jsou docela zajímavé a jedinečné. Mají svůj rytmus života a rádi dělají všechno sami, například cestování. Patří také k typu lidí, kteří někdy nevěnují pozornost svému okolí a vůbec nevědí, co se kolem nich děje. Hoří jim oči a jsou to docela spontánní lidé. Když je vidíte, divíte se, jak někdo může být tak bezstarostný a optimistický. Takoví lidé mohou klidně strávit svůj den v kavárně, úplně sami, ale s dobrou knihou.

Pozice B

Pokud jste se v této pozici poznali, pak jste myslitel a snílek. Máte malé a velké cíle a nic vám nemůže zabránit v jejich dosažení. Když mluvíte s takovou osobou, inspirujete se a lpíte na odhodlání a vytrvalosti, která je pro ně charakteristická. Neustále mluví o svých plánech a neděsí je představa, že by se něco mohlo pokazit. Tito lidé jsou schopni nabíjet svou energii jiné, čímž přitahuji mnoho lidí. Jsou docela společenští a nevadí jim sdílet své myšlenky se stejnými vášnivými lidmi.

Pozice C

Lidé, kteří sedí v této pozici, jsou přátelští a velmi klidní. V životě jich nic moc netrápí a ke všemu se chovají velmi bezstarostně. Tito lidé jsou velmi otevření, takže s nimi ostatní rádi komunikují. Je to typ osobnosti, který najde společnou řeč téměř se všemi. Nejsou jen charismatičtí – jsou až neslušně sebevědomí. Nemají strach, co řeknou ostatní. Takoví lidé se rozhodují sami.

Pozice D

Pokud jste se poznali právě v této pozici, znamená to, že jste velmi klidní a shromážděni. Pokud se něco vymkne kontrole a napětí narůstá, pak se prostě zastavíte a tiše přemýšlíte, jak tento problém vyřešit. Tito lide jsou velmi organizovaní a zodpovědní. Jsou schopni dokonale plánovat úkoly a dělat svou práci na nejvyšší úrovni.

Pozice E

Lidé, kteří sedí v této pozici, jsou klidní a uzavřeni. Rádi poslouchají rozhovory a čas od času vkládají své komentáře. Od přírody jsou velmi pozorní a jsou schopni si všimnout nejmenších detailů. Dokonce i když jste si ostříhali vlasy o 2 centimetry, pak si to člověk určitě všimne. Mohou jim důvěřovat jakákoli tajemství. Respektují, že jim věříte svá tajemství a udělají cokoliv, aby nějak pomohli.

Nyní víte o vaší osobnosti trochu víc. Nezapomeňte se o to podělit se svými blízkými. Možna máte stejné pozice, nebo naopak radikálně odlišné. To vše je opravdu velmi zajímavé.

Share