Vybraná sada nádobí vám řekne, jaká jste hostitelka

Stačí se podívat na obrázek a vybrat nádobí, které se vám nejvíce líbí…

Zdroj: poshepky.com

№1

Toto jídlo si vybírají ženy s vybraným a vytříbeným vkusem. Ve všem milujete minimalismus, se snažíte dosáhnout harmoniem díky jednoduchostí. Nicméně věci, které si vyberete, mají drahý a stylový vzhled. Nikdo nepopře, že jste skvělá hostitelka.

№2

Nikdy jste neměli za cíl stát se perfektní hostitelkou. Nikdy vás nepřitahovala drahé nádobí nebo domácí výzdoba. Toto není pro vás priorita. Domácí pohodlí není pro vás hlavní věcí a nechcete na to věnovat veškerý svůj drahocenný čas.

№3

Pokud si vyberete toto nádobí znamená, že jste dobrá hostitelka, která má skvělý vkus, i když se někdy může zdát konzervativní. Máte rádi zvát hosty.

№4

Uklizení doma přináší vám štěstí. Pomáhá vám uvolnit se a zapomenout na každodenní starosti a problémy. Ale uklízíte jenom když nikdo není doma. Pak to bude nejlepší zábava pro vás.

№5

Nejste špatná hospodyně, protože máte rádi pořádek. Ale jenom máte málo času. Chybí vám energie pro uklizené domácnosti. Ale když to děláte, tak všechno vypadá ideálně!

№6

Jste určitě perfektní hospodyně a doma máte vždy spoustu hostů. Milujete poslouchat jejich chválu za váš domov. Máte všechny věci na místě a kdyby vám někdo pomáhal, tak stejně neudělá to tak, jak toho chcete vy.

 

Souhlasíte s těmito popisy?

Share