„Šest slavných žen s opravdu velkýma nohama“: Krásky, které mají číslo bot větší než 42

Není tak běžné vidět dívky s velikostí obuvi 40+. Ne všechny mohou být „Popelkami“ a tyto slavné ženy o tom vědí. Velká velikost nohou je jakýmsi doplňkem k jejich obrovským talentům.

Nicole Kidmanová (velikost bot 42)

Zdroj: top.smilepub.club

Hollywoodská hvězda se vůbec nestydí za své obrovské nohy. Naopak je považuje za nejsmyslnější části svého těla. Nicole ráda nosí otevřené sandály s úzkou a dlouhou špičkou.

Uma Thurman (velikost bot 42)

Zdroj: top.smilepub.club

Uma Thurman má kvůli své velikosti bot strašné komplexy. Vždy žádá režiséry, aby její obří chodidla nebyly v záběru. Ale ne každý poslouchá její žádosti. Quentin Tarantino vždycky měl rád její nohy a natáčel je.

Pamela Anderson (velikost bot 42)

Zdroj: top.smilepub.club

Tato kráska měří 170 cm a má velikost bot 42! A to nezabránilo tomu, aby se hvězda Pobřežní hlídky stala uznávaným sexsymbolem 90. let.

Paris Hilton (velikost bot 43)

Zdroj: top.smilepub.club

Paris vždy měla sexy chůzi. Hvězda měří 173 cm a má velikost bot 43! Hilton má svou vlastní značku bot „ne pro Popelky“, která je určena pro ženy s velikostí nohou 40 a více.

Serena Williamsová (velikost bot 44)

Zdroj: top.smilepub.club

Milující manžel nazývá silnou a atletickou Serenu Williamsovou „Thumbelina“ a takovou přezdívku má tenistka opravdu ráda. V botách velikosti 44 se Serena cítí pohodlně a nikdy si nestěžuje na velká chodidla.

Monica Bellucci (velikost bot 44)

Zdroj: top.smilepub.club

Žena, o které sní miliony mužů, má velikost bot 44. Elegantní a nádherná Monica na její velké nohy však není naštvaná a miluje sebe.

Share