Sanitka a vrtulník na narozeninovém večírku Michala Davida: muzikant musel řešit zdravotní potíže, když měl zahradu plnou hostů

Oslavenec Michal David říkal, že oslavu svých kulatin nebude dělat velkolepou a bude se jednat pouze o party na zahradě. Nakonec tam ale pozval stovku hostů.

Zdroj: extra.cz

Michal David je stále populární a pod jeho hity se tanči jako před mnoha lety. Večírek však byl dle oslavence něžný a pilo se na něm víno a prosecco.

Zdroj: blesk.cz

K jídlu byly kanapky a další pokrmy od cateringové služby. Zpěvák to měl všechno promyšlené.

Na svou oslavu Michal David pozval celkem 100 gratulantů, které k němu domu začali přijíždět už odpoledne.

Zdroj: blesk.cz

Nechyběli mezi nimi například producent Oldřich Lichtenberg se svou ženou, skladatel Zdeněk Barták nebo kasinový král Leon Tsoukernik. Ten dokonce dorazil vrtulníkem, který nechal „zaparkovat“ poblíž vily Davida.

Zdroj: blesk.cz

Na motorce také přijel zpěvák Lou Fanárek Hagen. Mezi dalšími hosty se podařilo zahlédnout Františka Janečka, Jiřinu Bohdalovou a Helenu Vondráčkovou.

Zdroj: blesk.cz

Ihned po začátku oslavy však musela zasahovat záchranka. Tu potřeboval hudebník Vladimir Stejskal kvůli zkolabování z horka.

Zdroj: blesk.cz

Hodinu muzikanta ošetřovali, a nakonec byl propuštěn, takže hospitalizaci nepotřeboval.

Michal David prozradil, že se na šedesát vůbec necítí a jeho vnitřní věk je čtyřicet let. K narozeninám přeje zdraví sobě a všem kolem sebe.

Zdroj: blesk.cz

Také by chtěl, aby se život konečně vrátil do normálu po koronavirové epidemii.

Share