Rozvod Jakuba a Agáty Prachařových: Budou Veronika Žilková a Dana Batulková chránit své děti, nebo nebudou zasahovat do jejich problémů

Dvě herečky jsou připraveny bojovat jednu proti druhé kvůli svým dětem. Velký souboj mezi Veronikou Žilkovou a Danou Batulkovou byl tehdy, když byla Agáta Prachařová podruhé těhotná. Jedna si myslela, že malá Mia není dcerou Jakuba Prachaře, ale někoho jiného. Nyní je pravděpodobné, že mezi nimi může začít nová bitva, protože rozvod mezi Agátou a Jakubem bude brzy ukončen.

Zdroj: Instagram

Veronika Žilková a Dana Batulková nejsou příliš populární herečky, nicméně každá z nich má charakter bojovnice.

Zdroj: Archiv Blesku

Zvláště pokud jde o jejich děti, jsou připraveni bojovat až do posledního. Například byli velmi pozorní, když se řešila otázka, kdo je otcem malé dcery Agáty Prachařové.

Zdroj: Super.cz

Agátu tehdy obvinili z nevěry. Přitom v té době spousta lidí tvrdila, že malá Mia není dcerou Jakuba Prachaře.

Zdroj: Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč, Daniel Černovský, ara

Brzy skončí rozvod mezi stále ještě manželi Jakubem a Agátou a zdá se, že konec tohoto rozvodu nebude jednoduchý. Je možné, že matky budou opět chránit své děti.

Zdroj: FTV Prima

Podle časopisu Můj čas Dana Batulková vůbec nechce, aby Agáta Prachařová oškubala jejího syna Jakuba. Chce, aby byl majetek spravedlivě rozdělen.

Zdroj: Mária Rušinová, Pavel Machan, archiv

Herečka navíc chce, aby si otec zachoval dobrý vztah s dcerou. Jakub svou dceru velmi miluje a chce se podílet na její výchově.

Zdroj: Instagram

Stejně tak bude hájit svou dceru i Veronika Žilková, která jako každá matka chce pro své dítě to nejlepší.

Zdroj: FTV Prima, ara

Zatím nelze říci nic jednoznačného. Čas ukáže, jak se události budou vyvíjet.

Zdroj: Profimedia.cz

Share