“Říkal mi, že prožil nejkrásnější a šťastný život”: Syn Miloše Nesvatby promluvil o posledních vteřinách života svého tatínka

Ve středu odešel na pravdu boží známy herec a ilustrátor Miloš Nesvatba, který byl příkladem pro celé Česko. Měli rádi ho všichni, stejně jako i jeho syn Michal, který dojemně popsal poslední vteřiny života svého tatínka.

Michal je kopii svého tatínka. Často to říkali fanoušky známého herce a dokonce i jeho rodina. “Rodiče mi byli vždy oporou v mém uměleckém životě. Všechno, co umím teď, mě naučil můj tatínek,” řekl syn.

Zdroj: instagram.com

“V dětství táta mi namaloval cokoliv, co jsem potřeboval. Také mě naučil hledat různé pointy, gagy a momenty překvapení, kterým se diváci smějí. Maminka mi ušila kostýmy,” dodal Michal.

Také Nesvatba mladší řekl, že tatínek mu do života dal lásku ke své profesi. “Od malička mě nutil stále něco vymyslet. V tom jsem jeho kopie,” uvedl syn Miloše.

Zdroj: instagram.com

“Můj tatínek měl velmi naplněny život. Často říkal, že prožil nejkrásnější a šťastný život s práci, kterou miloval a s rodinou, pro kterou by udělal všechno na světě,” řekl Michal.

Také Miloš Nesvatba nikdy neskrýval, jaký vztah měl ke své ženě. Jeho partnerka Jaroslava byla jeho celoživotní láskou.

Zdroj: instagram.com

“Tatínek ji miloval. V poslední době, ještě před měsícem na ni pravidelně čekal u dveří, i když šla třeba jen pro denní tisk nebo pro rohlíky k snídani. Potřeboval ji mít stále vedle sebe,” dodal syn.

Také známý herec se stihl rozloučit se svou láskou. Jaroslava ho držela za ruku v jeho poslední chvíle. “Jsem se s nim rozloučil důstojně a sám,” ukončil Michal.

Zdroj: instagram.com

Share