Která květina se vám svým tvarem i barvou líbí nejvíc: tento psychologický test vám pomůže určit, jaký máte charakter

Tento psychologický test vám pomůže určit, jaký máte charakter.

Zdroj: odnaminyta.com

Každá žena chce o sobě vědět všechno.

To je možné určit různými metodami: přečíst požadovanou knihu o psychologii nebo projít testem vybraným na internetu. Bez ohledu na výsledky, žena může sama rozhodnout o svých osobnostních rysech.

Ženy vždy milují květiny a pokud děláte test na květiny – můžete se dozvědět něco o sobě. Chcete-li projít testem květin – musíte si vybrat oblíbenou květinu a seznámit se s výsledkem na konci tohoto článku.

č.1 Růže

Když si vyberete růži, můžete konstatovat, že jste „Královna-Matka“. Zajištění lepšího vzdělání pro vaše děti je prioritou pro vás jako matku, která je chce připravit na život. Jste skvělým příkladem. Lidé, kteří nemají stabilní život vám nevyhovují a nevítáte je. Nicméně, jako velkorysý a empatický člověk rozumíte problémům druhých.

Čím více věnujete růži pozornost a péči – tím silnější vás odmění krásnou barvou a nádhernou vůní. V životě se vám vždy líbí správně používat svou sílu, produktivitu v práci a být zodpovědný. Pro vás je charakteristická velkorysost, se kterou se málokdy setkáte. V případě potřeby a při pohledu na okolnosti můžete dobře spolupracovat s jakoukoli osobou.

č.2 Echinacea

Tato květina symbolizuje „Matku Země“. Pokud jste si ho vybrali, je to vaše. Spojení s přírodou a okolním světem je vaší zálibou. Rádi předáváte zkušenosti při získávání důvěry a zdravého životního stylu. Není vám cizí ani soucit, který pomáhá druhým získat důvěru a stát se správnou cestou v životě.

Tato květina je velmi podobná heřmánku. Může mít různé barvy od fialové po bílou. Léčivé vlastnosti této květiny byly dlouho používány lidmi pro nachlazení, chřipku a posílení imunitního systému.

Vaše motto je „Naděje“. Chcete změnit svět k lepšímu a udělat nemožné, aby to tak bylo. Proto i na úkor svého času, peněz a energie – jste úspěšní. Při vaší účasti se každá situace změní k lepšímu.

č.3 Dalia (Georginia)

Výběrem této květiny potvrzujete, že jste douškem čerstvého vzduchu pro lidi kolem vás.Jako kreativní člověk porušujete zavedená pravidla života a vymýšlíte nové. Protože jste otevřeni ostatním a velmi nezávislí – pomůže vám při realizaci vašich snů.

Vodítkem ve vašem životě je zničení základů a bariér, které brzdí vývoj člověka. Spravedlnost je pro vás nade vše. Když překonáte negativní pocity-uvědomíte si to.

č.4 Pivoňka

Výběrem této krásné květiny dokazujete, že pivoňka ztělesňuje ženskost a vždy vyzařujete duchovní krásu. V každé společnosti se dokonale přizpůsobujete.

Charakteristickým znakem je úsměvnost a důraz na lidi kolem sebe. Jste perfektní člověk, který může poslouchat druhého, pochopit jeho problémy a poskytnout pomoc. Dokonce i dobré slovo může pomoci někomu, kdo se dostane do nepříjemné situace a vy to řeknete. V každé společnosti se cítíte skvěle. Vaše ženskost a vaše oblečení vám v tom pomáhají.

Pokud někdo potřebuje vaši podporu – vždy k němu přijdete na pomoc. Země je kulatá, možná i vy se jednou ocitnete v takové situaci a ten komu jste pomohli, pomůže vám.

Share