„Plné, nebo úzké“: Tvar rtů hodně prozradí o povaze člověka

Dokonce i Aristoteles odhalil, že tvar rtů člověka a rysy jeho vnitřního „já“ navzájem souvisí. V průběhu let našla tato myšlenka mnoho nesporných potvrzení.

Nyní je docela snadné zjistit tvar svých rtů. Podívejte se na ně v jejich původní podobě bez make-upu.

Možná objevíte nové, dosud neznámé rysy vaší osobnosti.

Zdroj: bomba.co

1. Velké plné rty

Tito lidé jsou pečliví a oddaní. V tomto případě je charakter člověka snadno čitelný – tito lidé jsou otevřeni. Mají hluboký vnitřní mír a ohromují svou laskavostí. Podle statistik jsou nejlepší a nejvíce pečující matky majitelky plných rtů.

2. Spodní ret větší než horní

Světlí a emotivní lidé. Nejsou zvyklí sedět, vždy hledají nové emoce. Mají rádi sami sebe a věří, že budou mít vše nejlepší v životě. Není snadné najít pro ně spřízněné duše, protože partner musí splňovat všechny předpoklady. Nikdy s nimi není nuda, jsou náchylní k různým dobrodružstvím.

3. Horní ret je větší než spodní

Takoví lidé milují riziko. Věří v úspěch a mají pozitivní pohled na život a vůbec na svět. Hlavním rysem jejich povahy je schopnost přikrášlit realitu. Ale přirozená lenost jim neumožňuje dosáhnout více. Mohou strávit velkou část svého života ležením na gauči a čekáním na šťastnou šanci.

4. Úzké rty

Jsou vyrovnaní a klidní lidé. Vyhýbají se výkřikům a skandálům a raději řeší jakoukoli situaci v klidné atmosféře. Mají dobrý smysl pro humor a snadno najdou společný jazyk s neznámými lidmi. Často je žádají o radu.

5. Malé nadýchané rty

Jsou chytří a cílevědomí lidé. Jsou uzavření, proto ne vždy mohou najít společný jazyk s ostatními. Jsou však schopni najít cestu z těch nejbeznadějnějších situací. Dívají se na svět realistickým pohledem. Raději žijí podle jasně definovaného plánu. Nemají rádi překvapení.

6. Široké rty

Tito lidé jsou rození vůdci. Vždy se snaží překročit svůj stín, sám sebe. Dokáží si pamatovat urážky po dlouhou dobu a pomstít se v ten nejneočekávanější okamžik. Mají velkou trpělivost. Lidé s širokými rty netolerují nepravdivost.

Share