Okamžitý psychologický test: Jak vy obvykle zatínate pěst

Dnes Vám nabízíme zajímavý test, který vám řekne, jaká jste osobnost a jak komunikujete s ostatními. A řešení spočívá v tom, jak sevřete pěst. Otestujte se-proveďte test.

Zdroj: poshepky.com

1. Čtyři prsty jsou fixovány na palci.

Jste osobnost s velkým tvůrčím potenciálem, vtipná a vynalézavá. Někdy jste příliš energický a neklidný. Vždy se usilujete o harmonii ve všech oblastech.

Jste choulostiví a víte, jak v určitých situacích je důležité mlčet, abyste neurazili partnera. Ostatní s vámi rádi komunikují. Nicméně, jste přesvědčeni, že přátel nemusí být mnoho. Jak se říká, lépe méně, ale kvalitativně. Jeden nebo dva věrní přátelé vám stačí.

Doporučuje rozvíjet svou vlastní kreativitu. Jste velmi talentovaný člověk. Proto jsou schopni realizovat vše, co jste zamyslel.

2. Palec je umístěn na dalších čtyřech.

Tito lidé jsou seriózní a mají ostrou mysl. Umějí racionálně vnímat vše, co se kolem děje, a rádi stojí pevně na nohou. Máte mnoho ambicí a plánů, ale existuje něco, co brání splnění všech snů – to jsou obavy. Strach ze selhání vám brání v odvážných rozhodnutích, protože pouze to může výrazně ovlivnit vaši sebevědomí. Proto tak často potřebujete souhlas, chválu a podporu.

Snadno urážíte své blízké, takže se snažíte vyhnout se zklamání. Přátelé vás oceňují za charismatičnost, inteligenci a věrnost.

3. Palec leží na ukazováčku.

Jste velmi citliví a emocionální. Umíte soucítit a podporovat ostatní. Máte mimořádnou představivost a nikdy vás nezklame intuice. Rádi pomáháte lidem, zejména těm, kteří to opravdu potřebují. Jste nadšení a nestaráte se o maličkosti. Takové osobnosti jsou netrpělivé a často chtějí všechno a hned.

Jste člověk zasněný a zvídavý, který v průběhu života pokračuje v seberozvoji.

A jakým způsobem sevřete pěst vy?

Share